Elegem van már mindenből. Mit tegyek?
Stop. Először is mérd fel, hogy pontosan mi a probléma, mi hiányzik, mit akarsz, mi legyen. Írd le pontokba szedve. Mindent gyűjts össze, ami csak az eszedbe jut. Ha nem jut eszedbe semmi, akkor törd a fejed, mígnem mégis rájössz. Első, hogy tudnod kell, mit akarsz - az nem elég részletes, hogy jól érezni magad, ennél próbáld konkrétabban megfogalmazni - mitől éreznéd jobban magad?
Ezután vedd számba minden egyes pontnál, hogy miket tehetnél azért, hogy az megvalósuljon. Minden lehetséges ötletet szedj össze a legextrémebbtől a legegyszerűbbig.
Végül szelektálj: olvasd át és húzd ki ami biztos nem, majd ami maradt, abból válaszd ki azokat, amiket a legjobban szeretnél. Ezek mentén elindulva a maradék ötletet felhasználva nézd meg, hogy az ötleteid mely kombinációja reális, és próbáld megvalósítani.
Barátokat akarsz? Számtalan a lehetőség! Én már találtam barátot ismerősön keresztül, neten át, az egyetemen/suliban, még a sarki kisboltban is lehet haverkodni a boltossal :D
Izgalmat akarsz? Egy óceán áll előtted! Erdei túra, péntek esti bulik, vagy akár az is érdekes ha csak mászkálsz az emberek között, vagy megtanulsz zenélni valamin - máris egy lehetőség az ismerkedésre! Annyi de annyi emberrel kezdődött úgy a beszélgetésem, hogy megláttuk egymás körmét, majd "jé, te is gitározol?".
A szülőkkel nehéz, akkor viszont keress egy olyan technikát, hogy mivel csökkentheted leginkább a konfliktust.
Meg ilyenek. Fiatal emberi lény vagy, ezért szép és erős vagy, a lehetőségeid tengernyiek, viszont csak Te tudod, hogy ebből a tengernyiből a saját személyiségedhez mi passzol leginkább.
Béke
Ide illik szerintem,mert neki is sz@r volt a tinikora emiatt,és mégis itt van.
Amúgy minden nap más,mindig javulhatnak a dolgok.
"Mindig nem eshet az eső"
köszönöm a válaszokat.Nos az a helyzet,hogy van hobbim,amit szeretek csinálni,azt szeretném továbbfejleszteni,erre már énis gondoltam,de mivel kinti sportól van szó ezért ilyen időbe nemnagyon lehet...:S
meg nagyon szeretek világot látni,kirándulgatni,csak nem tudom hol lehetne ilyen klubbot találni,ahol az ujakat is szivesen fogadnák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!