Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elegem van már mindenből. Mit...

Elegem van már mindenből. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ezen a nyáron leszek 16 éves.Már nagyon elegem van mindenből.Nincs egy barátom se,unalmas hétköznapok,suli után egyedül vagyok...nem tudom mi változott meg ennyire.Mindenki kiközösített. Az összes rokoom,a szüleimmel is nagyon megromlott az utóbbi időbe a viszonyom.És olyan unalmas igy minden.tudom ez nem sok ahoz ,hogy valaki megértse a problémámat,de én már azon gondolkozok,hogy fogok egy pisztolyt és fejbelövöm magam,annyira utálok élni. :(
2010. jan. 15. 23:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
JAAj! Ne legyél ennyire elkeseredve! Minden kamasz átmegy egy ilyen "engem senki se szeret" korszakon! Van valami hobbid, amivel szívesen foglalkozol? Próbáld olyanok társaságát keresni, akik szintén ezzel foglalkoznak! Biztosan vannak a környéken, ahol laksz hasonló korú fiatalok, mint te! Próbálj velük ismerkedni! Az iskolában sosem voltak barátaid? Mi van velük?
2010. jan. 15. 23:10
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, ezek teljesen "normális" kamasz-gondolatok. Nekem is volt egy-két év, mikor ilyen érzések voltak és ilyen gondolatok a fejemben. Én eljártam biciklizni a barátaimmal, ez "éltetett" ez alatt a rázós korszak alatt... Keress Te is valami kellemes/kedves elfoglaltságot magadnak, ez a korszak hálistennek nem tartós. :) Fel a fejjel, el fog múlni!
2010. jan. 15. 23:14
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Járj el sportolni pl. Nem ülsz otthon a 4 fal között, megismersz egy csomó embert, visszatér az életkedved.
2010. jan. 15. 23:35
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Stop. Először is mérd fel, hogy pontosan mi a probléma, mi hiányzik, mit akarsz, mi legyen. Írd le pontokba szedve. Mindent gyűjts össze, ami csak az eszedbe jut. Ha nem jut eszedbe semmi, akkor törd a fejed, mígnem mégis rájössz. Első, hogy tudnod kell, mit akarsz - az nem elég részletes, hogy jól érezni magad, ennél próbáld konkrétabban megfogalmazni - mitől éreznéd jobban magad?

Ezután vedd számba minden egyes pontnál, hogy miket tehetnél azért, hogy az megvalósuljon. Minden lehetséges ötletet szedj össze a legextrémebbtől a legegyszerűbbig.

Végül szelektálj: olvasd át és húzd ki ami biztos nem, majd ami maradt, abból válaszd ki azokat, amiket a legjobban szeretnél. Ezek mentén elindulva a maradék ötletet felhasználva nézd meg, hogy az ötleteid mely kombinációja reális, és próbáld megvalósítani.

Barátokat akarsz? Számtalan a lehetőség! Én már találtam barátot ismerősön keresztül, neten át, az egyetemen/suliban, még a sarki kisboltban is lehet haverkodni a boltossal :D

Izgalmat akarsz? Egy óceán áll előtted! Erdei túra, péntek esti bulik, vagy akár az is érdekes ha csak mászkálsz az emberek között, vagy megtanulsz zenélni valamin - máris egy lehetőség az ismerkedésre! Annyi de annyi emberrel kezdődött úgy a beszélgetésem, hogy megláttuk egymás körmét, majd "jé, te is gitározol?".

A szülőkkel nehéz, akkor viszont keress egy olyan technikát, hogy mivel csökkentheted leginkább a konfliktust.

Meg ilyenek. Fiatal emberi lény vagy, ezért szép és erős vagy, a lehetőségeid tengernyiek, viszont csak Te tudod, hogy ebből a tengernyiből a saját személyiségedhez mi passzol leginkább.

Béke

2010. jan. 15. 23:43
 5/20 anonim ***** válasza:
21%
Úgyis van ez a beszéd! Először magadban keresd a hibát, azután másokban, mert olyan nincs hogy mindenki utál. Ha pedig úgy érzed te tehetel róla. Én is voltam 16 éves, és tudod mit csináltam 16 éves koromban már ötször inzulinoztam magamat. És így élek most is már felnőtt fejjel. És te meg itt mit csinálsz, mert mindenki utál, mert ez sem jó, meg az sem. Térjél inkább észhez.
2010. jan. 16. 00:02
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
utolsó válaszolónak: hogy jön ide hogy 5ször inzulinoztad magad? én 8 éves korom óta inzulinozom magam napi 5x. de mégsem érzem, hogy ez témábavágó lenne:)
2010. jan. 16. 00:04
 7/20 anonim válasza:
100%
és utolsó az hogy jön ide h te hányszor inzulinozod magad és hány éves korod óta?-_- ugyanazt csinálod mint az akit leszóltál -.-
2010. jan. 16. 00:13
 8/20 anonim ***** válasza:
55%
Utolsónak! Hogy hogy jön ide! Arra te ne legyél kíváncsi!!!!
2010. jan. 16. 00:29
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Ide illik szerintem,mert neki is sz@r volt a tinikora emiatt,és mégis itt van.

Amúgy minden nap más,mindig javulhatnak a dolgok.

"Mindig nem eshet az eső"

2010. jan. 16. 08:09
 10/20 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.Nos az a helyzet,hogy van hobbim,amit szeretek csinálni,azt szeretném továbbfejleszteni,erre már énis gondoltam,de mivel kinti sportól van szó ezért ilyen időbe nemnagyon lehet...:S

meg nagyon szeretek világot látni,kirándulgatni,csak nem tudom hol lehetne ilyen klubbot találni,ahol az ujakat is szivesen fogadnák...

2010. jan. 16. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!