Más is utálta az általános iskolát?
Utáltam. Szintén okos voltam, talán szép is, de nem tudtam beilleszkedni mert nem voltam az a cuki rózsaszín kislány és nem barátkoztam könnyen. Rámragadt hogy stréber vagyok, piszkáltak, nem találtam a helyem. Akivel összebarátkoztam az mindig el is ment a suliból gimibe vagy másik országba (elég szerencsétlenül alakult) Ment a sz*rkavarás, mindenki hazudozott és ott ártott másoknak ahol tudott, azt használta ki akit lehetett. Az osztály lánytagjai majdnem mind tinip*csákká váltak, 13 évesen úgy öltöztek, beszéltek és viselkedtek mint a prostituáltak. Én nem akartam ilyen lenni, ezért nem is beszéltünk, nem volt közös témánk. Egy pár fiúval voltam jóban, de emiatt is gúnyoltak. Nyolcadikban kb. márciustól kezdve számoltam a napokat hogy vége legyen.
A gimi viszont sokkal jobb, nincs az a sok vetélkedés és kavarás. Én meg röhögök magamban a volt osztálytársaimon akik a nagy menőségben elfelejtettek tanulni és valami nevetségesen gyenge fizetős gimiben szenvednek ahova mindenki bekerülhet, én meg az ország egyik legjobb gimijébe járok, van egy angol felsőfokúm, a világ legjobb arc emberei vesznek körül, és úgy általában életem legboldogabb időszakát élem. 16/L
én is utáltam az általánost meg az ovit is.
a fiúk folyton bántottak, csúfoltak, ennek a végeredménye mindig az lett, hogy elkezdtem sírni, na akkor meg kiröhögtek, hogy "bőgő masina" stb. (alapból érzékeny voltam/vagyok). Nagyon a tanárokat sem szerette, kb lesz@rtak, meg egyáltalán nem volt hozzám egy kedves szavuk sem
negyedikbe váltottam, sokkal nagyobb osztályba kerültem, ott nagyon sok "kis p*csa" volt, most meg már még nagyobb r*bik....szóval az osztályközösség nagyon rossz volt
ott mindig más volt a barátnőm, volt egy csaj akiben nagyon nagyot csalódtam
aztán 7-8ra lett két igaz jó barátnőm, most meg egész jó a gimibe minden
összességében sokkal jobb mint az általános, persze egy osztályba mindig lesznek unszimpatikus emberek
Én is rühelltem, állandóan cseszegettek, mert inkább olvastam és nem nagyon barátkoztam senkivel. Aztán állandóan az udvaron kergettek és direkt nekem rugdosták a focilabdát. A tanárok meg kb. szartak rá. Szerencsére gimnáziumban már jó társaságba kerültem.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!