Más is utálta az általános iskolát?
Igen, de a gimnáziumot is utálom.
Lehet voltak szép pillanatok, de nap mint nap keltem fel teljesen fáradtan, az első gondolatom mindig az volt: Ma nem megyek iskolába, inkább dolgozok valahol vagy csak sétálgatok. Aztán ahogy felébredtem, rám tört az a nyomasztó tudat, hogy semmi mást nem tehetek, muszáj bemennem.
Az idő mindent megszépít szóval így visszagondolva buli volt, de ha újra kellene járnom egy hetet ismét ugyanúgy érezném magam.
Az suli utálatban oroszlán része van annak, hogy 6 éves korom óta gyűlölöm a tanulást (de nem úgy mint többi gyerek, hogy szívesebben focizna, vagy számítógépezne helyette, hanem minden körülmény közt gyűlölöm), a mai napig egy kín az egész. 16/f
Életem leggyűlöltebb 8 éve volt. Okos voltam és csúnya, úgyhogy folyamatosan ment az alázásom. Teljesen magamba fordultam, önbizalom nulla és gyűlöltem az egész világot.
De azóta rájöttem, hogy isten tényleg nem ver bottal és tényleg legszebb öröm a káröröm. Imádom nézni ahogy most szenvednek azok akik régen megkeserítették az életem.
Igen,szivbol gyulolom. Iszonyatos askalodas,kavaras megy. Na de nem ugy,mint mashol,sokkal durvabban. Peldakat nem irnek,mert ha valamelyik imadott osztalytarsam olvassa,ujra celpont leszek. Eleg,ha annyit mondok,hogy neha odaig fajulnak az utalkozasok,hogy az igazgatoiban kotnek ki egyesek...
Mar borsodzik a hatam attol,hogy szeptemberben ismet menni kell. Undorodom az egesztol.
:D én szerettem... Pedig dundi voltam, sose voltam kitűnő, és pár tanár pikkelt is rám, de ennek ellenére mind az ovira, az általánosra és a gimire is örömmel emlékszem vissza.
Nem úgy az egyetemre! Na azt gyűlöltem/gyűlölöm és gyomorgörcsöm van ha eszembe jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!