Tudtok Budapesten és környékén olyan általános iskolát, óvodát, ahol francia nyelvű oktatás folyik?
Figyelt kérdés
Angol, német kéttannyelvű és magániskolákról tudok, de olyanról nem, ahol francia lenne az oktatás (egyik) nyelve. 4 gyerkőccel költözünk haza, eddig franciául tanultak, nem szeretném, ha ez kárba menne. Magániskola is jöhet!2014. jún. 18. 14:10
1/3 anonim válasza:
A II. kerületbeb van egy francia iskola. A pontos címét, nevét nem tudom, az 57/257-es buszok vonalán van a Máriaremetei templom és a solymári elágazás között.
2/3 A kérdező kommentje:
Utánanéztem, és valóban van ott ilyen, ráadásul óvodától érettségiig folyik az oktatás, nagyon szimpatikus, amit olvastam róla. Köszönöm a tippet!
2014. jún. 18. 19:58
3/3 anonim válasza:
Szívesen. Örülök hogy segíthettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!