Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a véleményetek? Mit válasszak?

Mi a véleményetek? Mit válasszak?

Figyelt kérdés
Tehát: Végzős leszek, és még fogalmam sincs, hogy mit csináljak, hogyan tovább stb. Jól tanulok, nem vagyok semmiből sem kiemelkedően jó, sportból béna vagyok, rajzból és énekből úgyszintén, érdekel a jog, de nem vagyok magolós típus, csak akkor tudok valamit, ha megértem első olvasatra. Két nyelven beszélek, ebből az egyiket felsőfokon, ill. nagyon meggyőzően tudok érvelni ha kell. Aminek eddig utánanéztem és érdekelt: idegenvezető, utazási irodában utazásszervezés, tanár, ill. dolgok, amik az ingatlanokkal kapcsolatosak (mérnök, ingatlanügynök, értékbecslő, lakberendező stb.) Segítségeteket köszönöm!

2014. aug. 20. 18:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha két nyelven is jól beszélsz már most én biztos idegenvezetőt v. Utazásszervezőt választanám a helyedben, arról nem is beszélve hogy jól is lehet vele keresni :-)
2014. aug. 20. 19:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja és még világot is láthatsz :-). Első voltam
2014. aug. 20. 19:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

utazásszervezés vagy ingatlanügynök(inkább) érdekelne :)

tanárként kikészítenek, idegenvezető nem vonzó számomra

2014. aug. 20. 21:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha két nyelven már most ennyire jól beszélsz, akkor lehet ebbe az irányba kéne menned :)

Esetleg tolmács? Ők is elég jól tudnak keresni. (Persze nyívlná nem egy angol-magyar tolmácsra gondolok..)

Az idegenvezető is jó lehet, de azért 20 év múlva mikor már családot alapítanál, lehet nem lenne jó folyton utazgatni.. :\:)

Én amúgy tanárnak mennék :D

16L

2014. aug. 21. 15:11
 5/6 anonim válasza:
Semmiképpen se tanulj turizmust főiskolán, mert semmit sem ér. Azt javaslom, külföldön próbáld folytatni tanumányaidat, esetleg Bécsben. Ha itt szeretnél maradni, akkor ajánlanám a kommunikációt vagy egy nyelvszakot ( de ne anglisztikára vagy germanisztikára menj, mert abból rengeteg van). És idegenvezetőnek sem olyan egyszerű elhelyezkedni, mert sokan vannak. Persze ha kitartó vagy bármire mehetsz :) Legfontosabb a kapcsolatépítés!
2014. aug. 21. 16:50
 6/6 A kérdező kommentje:
nem beszélek németül
2014. aug. 21. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!