Szülők, nyugodt szívvel elengednétek a kamaszlányotokat Dubaiba 2 hétre?
Figyelt kérdés
Nem most esedékes ez, hanem majd a tél környékén.
A 3 legjobb barátnőjével menne (ők 19 és 20 évesek), az egyik lány félig arab, így jól beszéli a nyelvet, a nagyszülei Dubaiban is élnek.
Bármilyen kérdésetek van még, válaszolok rá szívesen.
2014. aug. 19. 10:56
12/19 anonim válasza:
Engem biztos nem engednének el, mert a közelkeleten sajnos akármennyire is bíznak bennem a szüleim meg vigyázok magamra, nem rajtam múlik, ha valami baj történik. Ez így van minden hellyel egyébként, de ilyen fiatalon szülők nélkül én nem is akarnék Dubaiba menni.
14/19 anonim válasza:
Elengednélek, de ha 2 hétre mész Dubaiba akkor szükséged lesz legalább 1 millió Ft-ra.
15/19 A kérdező kommentje:
Többre is, ahogy magamat ismerem.
Már célozgattam vacsoránál kicsit, de úgy konkrétan nem mondtam, hová mennénk. Csak azt, hogy télen majd elmennénk a lányokkal egy melegebb helyre, feltöltődni kicsit. Annyit mondott, hogy oké, de a családi síeléssel ne ütközzön... Szóval ez már félig beleegyezés.
2014. aug. 20. 10:43
16/19 anonim válasza:
Nem értem, hogy sokan miért tartják kizártnak..Ugyanolyan kirándulás, mintha szomszédos országba menne.
17/19 anonim válasza:
Ha 15 vagy annál több akkor el
18/19 anonim válasza:
17-es válaszoló vagyok, és még hozzá tenném, hogy 5 nap vagy annnál kevesebbre
19/19 anonim válasza:
Dubaiba nem csak kirándulni mennek a lányok... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!