Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti hány hónap után...

Szülők! Ti hány hónap után engednétek meg a 17 éves lányotoknak, hogy a barátjánál aludjon?

Figyelt kérdés

2014. aug. 18. 18:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem a kapcsolat komolysága nem időtől függ. Én bármilyen életkorban 4-5 hónapig legalább nem engedném, aztán megnézném, ahogy bánnak egymással, ez pedig vagy az áldásomat adná rájuk, vagy hosszabbítanám az időt. Nekem mellesleg már engedték 16 éves koromban, de az 3 éves kapcsolat volt akkor, máig együtt vagyunk.
2014. aug. 19. 00:25
 12/22 A kérdező kommentje:
Nekem apa azt mondta hogy, ő nem szeretné ha haza hoznék bárkit.. Ezek után nem tudom engedné-e azt hogy a fiúnál aludjak.
2014. aug. 19. 21:34
 13/22 anonim ***** válasza:
58%
Én nem szabnám meg a lányomnak. Bízok benne és tudom, hogy úgyis elmondaná, ha történne valami, meg hiába is mondanám neki hogy én ezt most nem engedem, valahogy így is-úgy is megoldanák, meg az ő döntése, nem az enyém. Most kb. fél éve van egy barátja és 16 éves, de még csak szó szerint együtt ALUDTAK.
2014. aug. 20. 17:41
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

kb féléve van barátja 16 éves együtt aludnak

"felelősségteljes" szülő mintaképe vagy az tuti

2014. aug. 20. 18:41
 15/22 A kérdező kommentje:
Azt sejtik hogy volt már szex. Az együtt alvást még így se engedik.
2014. aug. 20. 20:34
 16/22 anonim ***** válasza:
13-as válaszoló vagyok. A mai fiataloknak (tisztelet a kivételnek) már mindegy lenne, hogy engednénk vagy nem. Ha akarják valahogy megoldják. Képzeld, van olyan ismerősöm, akinek a 13 éves lánya már nem szűz, csak azért mert az anyja megtiltotta neki, ő csak azért is belement. Ehhez képest a 16/17 éves már elég nagy ahhoz, hogy eldöntse mit akar és mikor.
2014. aug. 21. 11:33
 17/22 A kérdező kommentje:
#16: igen, egyetértek, meg a természetem is olyan, hogy hiába beszélnek nekem, csak a saját fejem után megyek, ha tiltanak vmit akk csak azért is csinálom
2014. aug. 21. 15:54
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
azért ez nevelés kérdése is,emellett azért akármit ne csinálhasson mert valaki 16 éves,basszus,nem csak a szexen van a hangsúly,az meg az éretlenség jele ha valaki dacból csak azért is mást csinál kérdező..
2014. aug. 21. 18:30
 19/22 anonim válasza:

Nekem elég szigorúak a szüleim és majdnem másfél év után engedték csak meg. Hosszú harc volt de végül sikerült. Szóval hajrá. :)

17/L

2014. aug. 22. 17:51
 20/22 anonim ***** válasza:

először 9 hónap után engedték meg, akkor 16 éves voltam. a sráccal 20 hónapig voltunk együtt :)

azóta egyszer 1 hónap után engedték meg (mert 180km-re lakott a srác, és mashogy nem lett volna kivitelezhető), a mostani barátommal pedig szintén kb. 1 hónap után megengedték, de őt már 3 éve ismerem :)

18L

2014. aug. 24. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!