Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányok! Középsuliban mit...

Lányok! Középsuliban mit használtok? Gólyatáborban kinéznek érte, ha betétet használok?

Figyelt kérdés

A héten megyek gimis gólyatárborba. Valószínű pont ott fog megjönni és a Balatonra megyünk. Az egész évfolyam megy (4x30 ember)gondolom valamelyik lánynak még meglesz. Betétet használok, tampont még nem szeretnék. Külön zuhanyzónk lesz szóval ez nem probléma, de ha megkérdezik a Balcsin, hogy miért betétet használok mit mondjak? Lesz még ilyen lány?

Köszönöm! :) 15/L

2014. aug. 15. 20:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Tőlem mindenki kapott egy zöld mancsot! ;) Én egyébként betétet használok. Szerintem nem fognak kinézni érte, legalábbis aki normális és intelligens az biztosan nem. A tapló emberek véleményével meg nem kell foglalkozni.

19/l

2014. aug. 18. 17:14
 22/24 Gyémántlány ***** válasza:
100%

Azt használd, ami neked kényelmes, és amit te szeretsz. Ez teljes mértékben a magánügyed.

Én betétet használok, de néhány barátnőm tampont. Soha semelyikünket nem cikizték ki, amiatt, amit használ. Úgyhogy ne aggódj, senki nem fog emiatt kinézni téged :)

2014. aug. 18. 19:05
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk a gimiben "gaz" volt betétet hasznalni. De én ugy voltam vele, hogy nem érdekel, amikor dol belőlem a ver, van hogy kombinalom a 2-t.

aki ilyenért megszol, annak a helyedben a párnája alá raknám (nem a friss es üde darabot)

2014. aug. 19. 06:42
 24/24 anonim ***** válasza:

Én kollégista vagyok, rengeteg lánnyal körülvéve. Mindenki tudja, hogy a másik mit használ, de senki nem szól be, maximum véleményt mondanak, hogy a betét milyen kényelmetlen vagy hogy soha nem fognak maguknak tárgyakat feldugdosni... Én személy szerint betétet használok, tampont csak otthon, mert ott tudom biztosítani a teljes tisztaságot.

17/l

2014. aug. 20. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!