Lányok! Középsuliban mit használtok? Gólyatáborban
kinéznek érte, ha betétet használok?
Figyelt kérdés
A héten megyek gimis gólyatárborba. Valószínű pont ott fog megjönni és a Balatonra megyünk. Az egész évfolyam megy (4x30 ember)gondolom valamelyik lánynak még meglesz. Betétet használok, tampont még nem szeretnék. Külön zuhanyzónk lesz szóval ez nem probléma, de ha megkérdezik a Balcsin, hogy miért betétet használok mit mondjak? Lesz még ilyen lány?
Kilencedikben még én is betétet használtam. Most leszek végzős, már áttértem a tamponra, de a legjobb barátnőm pl még mindig betétet használ, szóval nyugi, senki sem fog kinézni emiatt. :)
18L
2014. aug. 15. 23:52
12/24 anonim válasza:
Szia! Nem hinném, hogy bárkinek is bármi köze lenne hozzá, hogy neked melyik a jobb, ez teljes mértékben a te dolgod. Könnyen lehet, hogy lesz még más is így rajtad kívül, de ha mégsem, akkor sem kell emiatt izgulnod. Ha megkérdezik, hogy miért betétet használsz, mondd meg nyugodtan, hogy azért, mert nem szereted a tampont, és kész Amúgy jó szórakozást!
2014. aug. 15. 23:58
13/24 anonim válasza:
Főként betétet, bár a tampontól sem idegenkedem.
Amúgy egy barátnőmön kívül senkit sem ismerek, aki folyamatosan tampont használna.
17L
2014. aug. 16. 01:34
14/24 anonim válasza:
Ugyan miért néznének ki? Azért mert használsz betétet? Ennyi idősen az is ajánlott egyébként... Én is azt használok. Mindenkinek a magánügye, mit használ és egyébként valószínűleg a kutyát nem fogja érdekelni, hogy betétet veszel igénybe. Nyugi. 15/L
2014. aug. 16. 02:22
15/24 anonim válasza:
Aki kinéz, másért is megtenné, bármibe belekötős tipus, ergo baromira nem számít a véleménye. 30 éves vagyok és sosem használok tampont. Nem magyarázkodnék, miért nem, nekem így jó és kész. :) Jó gólyatábort!
2014. aug. 16. 09:20
16/24 anonim válasza:
Amúgy még ha tampont is használnál, akkor se mehetnél be a vízbe, mert előfordulhat, hogy a tampon átázik és összevérzel mindent (velem már megtörtént egyszer, elég gáz volt). de sztem senki nem fog kérdezni semmit.
18L
2014. aug. 16. 11:48
17/24 anonim válasza:
Nincs ebben semmi különös, azt használsz amit akarsz. Én néhny éve már tampont haaználok, a betétben kényelmetlenül érzem magam, miintha bármelyik pillanatban átázhatnék, és olyan koszos érzés. Tamponnal van hogy több órán át el is felejtem, betéttel meg kb maásra se tudok gondolni mint hogy miyen kényelmetlen.
De engem ugyan nem zavarna, hogy más mást használ, ez abszolút a magánügye.
2014. aug. 16. 14:48
18/24 anonim válasza:
Tök jó, hogy valaki lepontozgat mindenkit...
2014. aug. 16. 15:20
19/24 anonim válasza:
Engem a legkevésbé sem érdekel, hogy ki mit használ.
2014. aug. 16. 18:58
20/24 anonim válasza:
Honnan tudnák mit használsz? Egyébként én 14 éves korom óta tampont használok, kényelmesebb, egyszerűbb, "tisztább" érzés. A legtöbb barátnőm (igen, megbeszéltük) betétet használ, mert nem éreznék jól magukat úgy hogy "bennük" van egy tampon. Ez mindenkinek magánügye, emiatt normális emberek nem néznek ki senkit. Ebben végképp nincs jobb vagy rosszabb, mindenki eldönti hogy neki melyik működik. 16/L (10-be megyek)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!