Szülők! Ha a 16 éves lányotok ott szeretne ALUDNI a barátjánál, akkor megendgednétek?
16 éves vagyok, természetesen szűz. Nincs barátom, de nagyon szeretnék. "Félek" a szexuális élettől, vagyis biztos, hogy még jó ideig nem engednék semmit, és nem is akarnék semmit.
Jó elképzelni, hogy milyen lenne ottaludni a barátomnál, este filmet nézni, egymást ölelve elaludni.
Ti elengednétek a lányotokat, ha előtte beszélnétek erről?
Köszönöm a válaszokat!
Nem hinném.
Mondjuk az egy dolog, hogy Te mit (nem) szeretnél, de a (jelenleg virtuális) barátod nem biztos hogy beéri annyival, hogy átölelve TV-t néztek egész éjszaka...
Természetesen ismernék egymást a szülők.
Ha a barátom többet szeretne, és tudnék róla, akkor nem mennék át.
:) Na, persze. Mondod ezt most. De majd ha szerelmes leszel, nem így látod.
Kérdésedre a válasz: a védekezés kellő megbeszélése és biztosítása után inkább abban maradnánk, hogy a barát jöjjön át. :)
Nem tudom miért olyan hihetetlen hogy nem akar szexelni csak aludni. Én is az első barátommal sokszor aludtam együtt mire egyáltalán petting volt.
Amúgy én ha tudnám, hogy neveltem némi észt a gyerekembe, és ismerném a srácot, megengedném simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!