Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ha a 16 éves lányotok...

Szülők! Ha a 16 éves lányotok ott szeretne ALUDNI a barátjánál, akkor megendgednétek?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, természetesen szűz. Nincs barátom, de nagyon szeretnék. "Félek" a szexuális élettől, vagyis biztos, hogy még jó ideig nem engednék semmit, és nem is akarnék semmit.

Jó elképzelni, hogy milyen lenne ottaludni a barátomnál, este filmet nézni, egymást ölelve elaludni.

Ti elengednétek a lányotokat, ha előtte beszélnétek erről?

Köszönöm a válaszokat!

2014. aug. 13. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Igen, mert bízom a gyerekemben. Egyébként meg: ha meg akarja tenni, az is ennyi idősen már az ő dolga. Remélném, hogy megfelelően neveltem, és felelős döntést hoz. Ha azt, hogy lefekszik a barátjával, akkor az is lehet felelős, amennyiben megfelelően védekezik, stb.
2014. aug. 13. 21:34
 2/7 anonim ***** válasza:
42%
17 évesen min fél év együtt járás, szülők bemutatása után igen, előtte és ezek nélkül biztos hogy nem.
2014. aug. 13. 21:50
 3/7 anonim ***** válasza:
46%

Nem hinném.

Mondjuk az egy dolog, hogy Te mit (nem) szeretnél, de a (jelenleg virtuális) barátod nem biztos hogy beéri annyival, hogy átölelve TV-t néztek egész éjszaka...

2014. aug. 13. 22:10
 4/7 A kérdező kommentje:

Természetesen ismernék egymást a szülők.

Ha a barátom többet szeretne, és tudnék róla, akkor nem mennék át.

2014. aug. 13. 22:26
 5/7 anonim ***** válasza:

:) Na, persze. Mondod ezt most. De majd ha szerelmes leszel, nem így látod.

Kérdésedre a válasz: a védekezés kellő megbeszélése és biztosítása után inkább abban maradnánk, hogy a barát jöjjön át. :)

2014. aug. 13. 23:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem engedném,de 17 évesen úgy,hogy minimum 1 éve együtt vannak ismerem a fiút úgy engedném az együtt alvást,persze nem minden hétvégén,nem a szexen van a hangsúly,nagyon jól tudom,hogy nappal is lehet,de az együtt alvás még korai gyerekként.
2014. aug. 14. 09:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért olyan hihetetlen hogy nem akar szexelni csak aludni. Én is az első barátommal sokszor aludtam együtt mire egyáltalán petting volt.

Amúgy én ha tudnám, hogy neveltem némi észt a gyerekembe, és ismerném a srácot, megengedném simán.

2014. aug. 14. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!