Hogy mondjuk el, hogy féltestvérük fog születni?
Figyelt kérdés
Párszor találkoztam a párom két gyerekével (8 es 12 évesek). Nem szeretik a kisgyerekeket. Féltékenyek mindenkire, akik az apjukhoz közelít. Engem mar megkedveltek szerencsére.
Hogyan mondjuk el a kisteso érkezését, ugy hogy kevesbe legyenek féltékenyek? Szeretnénk, ha várnák a picit.
2014. aug. 11. 23:25
1/2 anonim válasza:
szerintem ezt inkább az apjukra kéne hagynod.
2/2 anonim válasza:
Nem párszor kellene találkozni, hanem gyakrabban, kezdjenek azzal. Elso, ha csak az apa mondja el, akkor a not kizárja a dologból es a gyerekek is igy fognak reagálni. Ez pont egy olyan dolog, amit közösen kell elmondani.m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!