Mit tegyek? Ketsegbeejto!
15 eves lanyomnal talaltam egy doboz cigarettat.
Korabban is ereztem azt a jellegzetes szagot,de nem tulajdonitottam neki nagy jelentoseget.Betudtam annak,hogy biztos a baratai dohanyoznak,es atvette a ruhaja a szagot.
De most ugye megtalaltam,valamint meg aznap(ma) le is buktattam. Azt mondta 8 ora korul:"Anya,elmegyek egyet setalni,mert faj a fejem"). En ostoba be is vettem,aztan beugrott. Kineztem a konyha ablakon,es lattam,ahogy dohanyzik. Nem vetettem fel neki meg egyik ugyet sem,de kerdem en..... Mit lehet ilyenkor tenni? Mar igazan banom,hogy nem gyanakodtam elobb,de hat honnan tudtam volna? Volt valaki hasonlo helyzetben? Mit csinaljak?
(Bocsanat,amiert nincs ekezet,de angol billentyuzetem van jelenleg.)
Hát szerintem nem sok mindent tudsz tenni.
Persze én értem, tudom, h rossz amit tesz.
De megtiltani nem tudod, max ugye akkor csinálja, amikor nem az otthon közelében van.
Én mondjuk leülnék vele szépen nyugodtan beszélgetni erről. Csak ne akadj ki meg ilyenek! :)
Nekem most pici a gyerekem, de úgy voltam hasonló helyzetben, h én, illetve öcsém is így titokban cigiztünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!