Így elengednétek egy 16 éves lányt a Sziget fesztiválra?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm apjának van a Szigeten egy ételes standja, és ő mondta, hogy ha szeretnénk, akkor ingyen be tud minket vinni a Tankcsapba koncertre 7-8 óra körül. Hoz és visz is, illetve ott lesz egy másik jó barátnőnk, akinek "vészhelyzet" esetén fuvarozást vállalt az apja. Már nem először vannak ott, tehát tudják, hogy mi van ott. Anya azt mondja, hogy nem szívesen enged el, mert bármilyen betegséget elkaphatok... Nem tudom, mire gondolt pontosan, betegséget lényegében bárhol el lehet kapni. AIDS-es meg például nehezen leszek, ha a koncertet nézem és közben egy felnőtt férfi (lehet, hogy a felesége is) vigyáz ránk. Egyébként évek óta elengedett velük bármikor bárhova. Egy hétre is simán leengedett egy barátnőmmel a Balatonra és az égvilágon semmi sem történt... Ti se engednétek el így vagy anya reagálja túl?2014. aug. 10. 19:20
11/18 anonim válasza:
miért lettem lepontozva ? ha nem ismerem az apukát nem engedném el. honnan tudhatnám hogy nem csak a lányok talállták ki hogy elmehessenek. Vagy lehet hogy olyan apuka aki nem törődik a lányával. Kicsit megszeretném ismerni hogy kire bízom ha már elengedem
12/18 A kérdező kommentje:
11-es, nem tudom ki pontozott le, jobban belegondolva szerintem is jogos, amit mondasz. :) Anya ismeri már a barátnőm apját, legalábis beszéltek már párszor. Ezektől függetlenül nem lettem elengedve, mert apa is rákezdett arra, hogy biztos azért megyek, hogy drogozzak... Megjegyzem, életemben egyszer kellett jobban leszidniuk, azt is azért, mert nagyjából 3.-ban mondtam valamit, ami nem volt igaz. Egyébként meg kötve hiszem, hogy a barátnőm apukája keverne drogot az innivalómba, mivel azt is tőle kapnánk majd. A legtöbb dologra tényleg megértem, hogy miért mondanak nemet, de erre még mindig nem.
2014. aug. 11. 10:24
13/18 anonim válasza:
Hat nem tudom nem olyan veszélyes.... Pont ugyan annyi esély van ra hogy bármi bajod lesz mint amikor el engedett Balatonra meghozza ez csak pár óra tehát nem értem... Én 17eves vagyok ma megyek ki egész heten kint leszek csak én dolgozni fogok kint :D de az o szempontjat is megértem mert a szülő dolga hogy féltsen :) próbáld meg ra beszélni kompromisszummal :) előtte utána telefonálsz érted mennek vagy valami :) esetleg kérdezd meg baratnod apukája hogy az egyik szulodet nem tudja e bevinni bár nem hiszem :D
14/18 anonim válasza:
sajnálom hogy nem lettél elengedve. ilyen feltételek melett én elengedtelek volna. 11 es voltam :)
15/18 anonim válasza:
Hát......16 vagy es kene mar egy kicsit elned sztem nyugodtan menny el hisz csak egy kis buli a haverokkal. ;):D
16/18 anonim válasza:
Szerintem anyukád túlreagálja. 17 évesen voltam először, hasonlóan, mint te, 2 lánnyal, meg az egyik apukájával (őt is érdekelte az egyik koncert). A 20 éves kort nagyon soknak tartom. Anyukád a híradóból tájékozódik, ami irreális képet ad, de erről nem ő tehet.
Elmesélek valamit. Egyik barátnőm épp jegyet vett az idei szigetre, mikor ilyen tévés stáb leszólította. Kérdezték tőle, neki milyen trükkjei vannak, hogy szokott kijózanodni, stb. Mondta, hogy sehogy, ő nem szokott berúgni. Erre hatalmas kikerekedett szemekkel kérdezték, hogy " te a zene miatt mész?". Ő mondta, hogy igen. Tudod, mit csináltak erre a filmesek? Kivágták őt a videóból.
17/18 anonim válasza:
Még valami. A szigeten van, aki drogozik, de az illető becsempészi magával. Ott bent kizárt, hogy vadidegenként valaki drogot adjon neked, ha már sokat kockáztatva magának becsempészte. Nem mintha drogozni szoktam volna, de sosem láttam még olyat, hogy bárki odajött volna hozzám a 2 szép szememért, csak hogy nekem adja a drogot, mert az neki nagyon jó. Ha ott drogoznál, máshol is.
18/18 anonim válasza:
Hatalmas élménytől foszt meg. Ez csak napijegy, ráadásul felügyelettel. Értem én, hogy szülő, és aggódik, de én szerintem elengednélek. Egész hétre nem valószínű, főleg nem sátorozva (azt nézve amit én tapasztalok minden évben), de egy napra simán. Nekem az első benyomás az egymás hegyén hátán lévő sátrak láttán az volt, hogy azta, ez durva. Ha nem érzel mindenhol fű szagot, akkor sehol. Rengeteg beesett piros szem, rengeteg furcsán mosolygós arc, random jelmezes emberek ölelgetnek, akik reggel 8-kor is illuminált állapotban énekelnek, rengeteg külföldi, akiknek vagy kell a cucc, vagy van. Szinte elkerülhetetlen lenne egy hét alatt, hogy ne legyen alkalmad betépni. Nyilván ettől félnek a szülők, ami érthető is. Majd ha 18 körül leszel (inkább 19, vagy több), akkor semmiképp ne hagyd ki! Jó fellépők vannak minden évben, a Sziget színvonalas zeneileg. Nem érdemes, sőt, nem szabad kihagyni életed során. Gyönyörű, szabad, érdekes, annyi veszélyt tartalmaz, amennyit egy átlagos szórakozóhely is, végső soron pedig semmit sem kell megcsinálnod, amit nem akarsz. Hihetetlen érzés ott lenni, mintha egy másik dimenzióban lennél. Én nagyon szeretem, te is harcold majd ki, hogy elmehess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!