Hogyan közöljem?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel így nyáriszünetbe szeretnék találkozni. Anyukámnak megszeretném mondani hogy valahova elszeretnénk menni vagy csak otthon náluk leszünk. Ilyet még sohasem kérdeztem meg tőle félek hogy azt mondaná hogy nem. De viszont így év vége fele egy másik barátnőmmel elmentünk a plázába nézelődni semmi nagy hű hó nem vettünk semmit nem is állt szándékunkban. Kb 2 órára elmentünk gyalog mert közel van hozzánk es mikor hazaértünk telefonáltam neki. De mondjuk többször is elengedett(suli időbe) a barátnőmhöz a házába de ő közel van ahova most szeretnék menni az kb 2km tőlem. A sulinál lakik úgyhogy már 100x mentem haza gyalog úgyhogy ismerem a helyet. Eleg béna vagyok de valamiért félek tőle. Ti mentetek már el a barátnőtökhöz /barátotokhoz nyári szünetbe? 13l2014. aug. 10. 18:46
11/11 anonim válasza:
#8 nem mint "idősebb akartam írni. Arra gondoltam, hogy én 13-14 éves koromban nem voltam sem annyira "anyucipicilánya", sem akkora ribizli mint a 13-14 évesek többsége itt GYK-n. Valószínűleg már 2-3 éve is ugyanilyenek voltak, csak akkor egyrészt nem kívülről, picit ugyan de mégis idősebbként láttam őket egy fórum névtelen hozzászólóiként, hanem mint osztálytársaimat, velem egykorú ismerőseimet. Egyáltalán nem "bezzeg az én időmben", hanem "én nem ilyen voltam" jellegű kijelentés akart lenni. Bocsi ha félreérthetően fogalmaztam. #7, 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!