Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan közöljem?

Hogyan közöljem?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel így nyáriszünetbe szeretnék találkozni. Anyukámnak megszeretném mondani hogy valahova elszeretnénk menni vagy csak otthon náluk leszünk. Ilyet még sohasem kérdeztem meg tőle félek hogy azt mondaná hogy nem. De viszont így év vége fele egy másik barátnőmmel elmentünk a plázába nézelődni semmi nagy hű hó nem vettünk semmit nem is állt szándékunkban. Kb 2 órára elmentünk gyalog mert közel van hozzánk es mikor hazaértünk telefonáltam neki. De mondjuk többször is elengedett(suli időbe) a barátnőmhöz a házába de ő közel van ahova most szeretnék menni az kb 2km tőlem. A sulinál lakik úgyhogy már 100x mentem haza gyalog úgyhogy ismerem a helyet. Eleg béna vagyok de valamiért félek tőle. Ti mentetek már el a barátnőtökhöz /barátotokhoz nyári szünetbe? 13l
2014. aug. 10. 18:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Bakker én már 9 évesen minden nap átjártam a haverjaimhoz.
2014. aug. 10. 19:10
 2/11 anonim ***** válasza:
68%
....Én simán bejelentem,hogy megyek városba ekkor meg ekkor jövök,ha gáz van hívlak.
2014. aug. 10. 19:18
 3/11 anonim ***** válasza:

13 évesen engem is kísérgettek mindenhova... Nagyon gáz volt. :S

Szerintem mondd el neki részletesen, hogy hol van (suli mellett, ismered a környéket). És mondd, hogy írsz neki ha odaértél és ha elindultál onnan. Na meg ha hazaértél és ő még nincs otthon. Lehetőleg sötétedés előtt menj haza.

Próbáld meg, ha nem teszed, sosem tudod meg, hogy mehetnél-e.. :)

17L

2014. aug. 10. 20:29
 4/11 A kérdező kommentje:
Tudja hogy hol lalakik de elmondom neki vagy naluk vagy a varosba leszunk
2014. aug. 10. 21:38
 5/11 anonim ***** válasza:
52%
Na ide vezet a gyerek túlzott féltése és elkényesztetése....
2014. aug. 11. 12:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél topa! :))

9 évesen simán átmentem a barátnőmhöz egyedül aki egy utcára lakik.

12 évesen buszoztam be egyedül két barátnőmmel a városba és vásároltunk is. 14 vagyok tök simán mondom neki ,hogy bemegyünk és kész. nem normális dolog az ,hogy ennyi idősen félsz megkérdezni azt ,hogy elmehetsz-e ide-oda.

Bár anyukád sem lenne teljesen normális ha azt mondaná ,hogy nem mehetsz át a barátnődhöz. és nem azért mert más programotok van hanem csak úgy mert félt.

2014. aug. 11. 12:43
 7/11 anonim ***** válasza:
Jesszus. 13 évesen ez gond? Írod is hogy máskor elengedett. "anyu, szeretnék elmenni XY-hoz holnap délelőtt, ekkor érek haza, így fogok odajutni, hívlak ha odaértem. Ott ezt és ezt csinálnánk. Ugye nem gond?" Ennyi. Megdöbbentő hogy a mostani 13-14 évesek mennyire mások mint én voltam ennyi idősen. A felük hajnalig akarna bulizni és már nem szűz, a másik felük meg suliba se mehet egyedül. 16/L
2014. aug. 11. 14:51
 8/11 anonim ***** válasza:

#7 es

,,A mostani 13-14 évesek olyan mások mint én voltam ennyi idősen ,,16/L"

Nehogy már te szólj be nekik

2 éve is ugyan olyanok voltak a 13-14 évesek mint most

És ezt úgy mondtad mintha valami 80 éves lennél hogy ,,bezzeg az én időmbe"

Nemár :D

2014. aug. 11. 22:21
 9/11 anonim ***** válasza:
A szüleid eléggé féltve nevelhetnek. Engem is elég szigorúan fogtak, de már 11 évesen elengedtek a barátnőimhez, 13 évesen már a városba is mentem a barátnőimmel, akiknek akkor fura volt, hogy én még nem voltam.
2014. aug. 13. 17:55
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok beszari egyébként elég nagy a szám tehét kicsit visszabeszélek stb. Csak attól félek hogy pont ő hozzá mert őt nem nagyon csípi.. mind1 megmondom aztán mehetek Isten hírével.
2014. aug. 13. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!