Elszeretnék menni jövőre a Balaton Soundra ti elengednétek?
Szia!
Én idén voltam először fesztiválon, mondjuk nem ilyen nagy nevűn, hanem a Strand Fesztiválon, amit ugye másodjára rendeztek még csak meg.
Nincsenek idősebb barátaid? Akár egy évvel idősebb is, igazából mindegy. Vagy egy olyan személlyel menj el, akiben a szüleid is megbíznak, tudják, hogy elég érettek vagytok, nem lesztek seggrészegek és nem alszotok minden nap más sátrában...
Idén minket amúgy úgy engedtek el (16 éves unokanővéremmel voltam), hogy apa és unokatesóm apukája eljött velünk az első napon, egyrészt azért, mert mindenki nyugodtabb volt úgy, hogy látták nem ilyen fullrészeg bedrogozott emberek közé megyünk, másrészt meg a Tankcsapda és a Papa Roach őket is érdekelte :DD
Mondjuk tény, hogy anyáék engem a Soundra soha a büdös életben nem engednének el, erről a fesztiválról vannak a legrosszabb véleménnyel, de nem is nagyon vágyok oda, szóval mindegy.
Nyugodtan írhatsz ha szeretnél. 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!