Miért vonz annyira a rossz? Más is van így?
Figyelt kérdés
Rendes, normális családból származom, szüleim normális neveltetést adtak nekem, mégis szörnyen vonz az éjszakai élet sötét oldala. Kívánom a veszélyt, a kockázatos helyzeteket, a határokat feszegetem.. 17 éves lány vagyok, viszonylag jó tanuló és a képbe valahogy nem illik bele minden, amit ezen a nyáron műveltem.. érzem, hogy rossz, megállni viszont nem akarok.. Ki akarom kísérletezni, hogy ilyen életmód mellett képes vagyok-e továbbra is jól tanulni.. Szerintetek?2014. aug. 6. 13:16
1/4 anonim válasza:
Keresed önmagadat, feszegeted a határokat. Ez a kamaszkor része. Még nem éltél át igazi veszélyt szerintem.
30/l
2/4 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak. Aki élt már át igazi veszélyhelyzetet az nem feszegeti a határokat.
Feszegessed, de csak ésszel!
27L
3/4 anonim válasza:
Addig csináltam ezt míg egyszer éjszaka úgy döntöttem, hogy "rossz leszek" és kilépek hajnalok hajnalán picit sétálni. Mint kiderült valami bál volt kint és mikor már jöttem haza hirtelen feltűnt 2 fickó mögöttem. Elkezdtem úgy csinálni mintha telefonon beszélnék közben gyorsabb tempót vettem..ahogy a követők is gyorsitottak.. Már majdnem a házunk előtt voltam mikor elkaptak..az volt a szerencsém, hogy reggeles dolgozók kifutottak az utcára és ők szedték le rólam őket. Hidd el ezek után még nappal se merek egyedül kimenni nem hogy éjszaka...
4/4 anonim válasza:
"Nem én választottam a gengszter életet,a gengszter élet választott engem."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!