Nálatok általánosban mi a büntetés rossz bizonyítvány esetén?
verni biztos nem fogom
ha meg nem engedem el táborozni, akkor meg magammal is kiszúrok...
Engem számítógép megvonással büntettek. A telefon számlát a saját zsebpénzemből kellett fizetnem, úgyhogy ezzel el is vágtak a külvilágtól.
A legdurvább büntetés amit kaptam, a zsebpénz megvonás volt.
Viszont amire mindig emlékezni fogok, az a szüleim csalódottsága.
nekem épp elég büntetés látni azt,hogy a szüleim csalódottak,mert tudják,hogy többre is képes lennék.aztán meg rákezdik,hogy nem lesz belőlem semmi,meg nem vesznek fel sehova,és akkor már tényleg elszégyellem magam.
ha alapvetően értelmes gyerek,szerintem nem kell szigorúan megbüntetni,csak leülni vele beszélgetni.hány éves/hanyadikos?
Engem próbáltak büntetni, a vége az lett, hogy semmit sem mondtam el a szüleimnek. Egyest kaptam, be sem írtam. Itt állok 17 évesen, 11.es fejjel, és anyám az idei évben egyetlen egyszer sem látta a jegyeimet.
Szerintem a gyermeket nem büntetni kéne, hanem segíteni neki. Azért rossz a jegy, mert lehet nem érti, vagy nem is érdekli az a tanagyag.
Engem lelkileg nagyon megsebzett az, hogy olyan jegyekért kapok büntetést, amiket nem is értek. És senki sem segített megérteni, holott kértem a tanárt is, és a szülőket is.
Szerintem inkább segíts neki megtanulni amiből rossz jegye lett. A büntetés semmit sem ér. Vagy csak nagyon keveset.
L
hetente háromszor jön hozzá tanár
az egy órából fél óra legalább veszekedés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!