Milyen nevet válasszak 2. névnek?
A nevem Nagy Henrietta. Már régóta vágyom egy második névre.
Sokat gondolkoztam,azon a néven,hogy Adél. Nagy Henrietta Adél. De az is lehet,hogy majd megkérem,akik ezt végzik,hogy a használatban lévő nevem is Adél legyen. Szóval akkor Nagy Adél. Szerintetek milyen lenne? Ha esetleg még tudtok neveket,ami szerintetek szebben csengenek,akkor kérem szépen azt írjátok le. Negatív kommentek kíméljenek. Válaszaitokat előre is köszönöm.
nem tudom,hány éves vagy,de mindenképp valami olyan nevet válassz,ami nem épp most divatos,felnőttként is tetszeni fog.az adél ilyen szempontból jó választás.azzal viszont tényleg számolj,hogy aki eddig heninek hívott,nem fog másképp szólítani.egy ismerősöm gimnázium első éve előtt döntött úgy,hogy az első helyett inkább a második keresztnevét használja.mondanom sem kell,mekkora kavarodás lett belőle,amikor kétféle néven is szólították.
egyébként mi az oka a névváltoztatásnak?csak szimplán tetszik?mert tényleg nem olcsó mulatság sajnos.
ja,és beszéld meg a szüleiddel is,lehet,hogy rosszul esne nekik,hogy elhagyod azt a keresztnevet,amit ők nagy gonddal és szeretettel kiválasztottak...
Szerintem legyél Eszter, és majd mondhatják a barátaid, hogy:
,,Eszter, beterpesztel?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!