19 éves fiam aki most fog éretségizni öszejött egy 20 éves dolgozó lánnyal. Ti hogy fogadnátok szülők?
Figyelt kérdés
és szeretné ha hétköznap is aludhatnának együtt. nemtudom mit tegyek. a lánynak ilyenhez már nem kell engedélyt kérnie otthon a fiamnak viszont még igen és nemtudom hogy kezeljem. most fog éretségizni tanulásra kell figyelnie. legalabb ha csak hétvégén lennének együtt2014. aug. 3. 14:08
21/22 anonim válasza:
Szerintem a fiad elég nagy, hogy eldöntse ezt. Amúgy is elfogadott az 1 év korkülönbség. Egyébként a fiad érettségizni fog és nem "éretségizni". Tanult anyucija lehet szegénynek!
22/22 anonim válasza:
Hidd el kedves kérdező, ha egy fiatalabb lánnyal jött volna össze a fiad, az is elvárná, hogy ha nem is aludjanak együtt, de legalább találkozzanak hét közben is. És akkor az együtt alvás még jobb is, hiszen nem éjszaka tanul a fiad, meg este, hanem délután. A lány pedig nyilván maximum 2 éve érettségizett, lehet, hogy még segíteni is tudna a fiadnak a tanulásban. Az pedig, hogy neki nem kell engedélyt kérnie, nem értem miért baj, ha egyszer a fiadnak meg kell. Tehát hiába csinál a lány azt amit akar, ha te nem engeded a fiadat el hozzá, vagy a lányt nem engeded be, akkor nem lesz együtt alvás. Szerintem te csak kreálod magadnak a problémát. Az se tetszene, ha fiatalabbal jött volna össze, és az se, ha pont vele egykorúval. Inkább engedd, hogy a felnőtt fiad azt csináljon, amit jónak lát, és engedd el a kezét, ha átmegy az úttesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!