Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 19 éves fiam aki most fog...

19 éves fiam aki most fog éretségizni öszejött egy 20 éves dolgozó lánnyal. Ti hogy fogadnátok szülők?

Figyelt kérdés
és szeretné ha hétköznap is aludhatnának együtt. nemtudom mit tegyek. a lánynak ilyenhez már nem kell engedélyt kérnie otthon a fiamnak viszont még igen és nemtudom hogy kezeljem. most fog éretségizni tanulásra kell figyelnie. legalabb ha csak hétvégén lennének együtt
2014. aug. 3. 14:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Szerintem a fiad elég nagy, hogy eldöntse ezt. Amúgy is elfogadott az 1 év korkülönbség. Egyébként a fiad érettségizni fog és nem "éretségizni". Tanult anyucija lehet szegénynek!
2014. aug. 3. 22:00
 22/22 anonim ***** válasza:
Hidd el kedves kérdező, ha egy fiatalabb lánnyal jött volna össze a fiad, az is elvárná, hogy ha nem is aludjanak együtt, de legalább találkozzanak hét közben is. És akkor az együtt alvás még jobb is, hiszen nem éjszaka tanul a fiad, meg este, hanem délután. A lány pedig nyilván maximum 2 éve érettségizett, lehet, hogy még segíteni is tudna a fiadnak a tanulásban. Az pedig, hogy neki nem kell engedélyt kérnie, nem értem miért baj, ha egyszer a fiadnak meg kell. Tehát hiába csinál a lány azt amit akar, ha te nem engeded a fiadat el hozzá, vagy a lányt nem engeded be, akkor nem lesz együtt alvás. Szerintem te csak kreálod magadnak a problémát. Az se tetszene, ha fiatalabbal jött volna össze, és az se, ha pont vele egykorúval. Inkább engedd, hogy a felnőtt fiad azt csináljon, amit jónak lát, és engedd el a kezét, ha átmegy az úttesten.
2014. aug. 4. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!