Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 19 éves fiam aki most fog...

19 éves fiam aki most fog éretségizni öszejött egy 20 éves dolgozó lánnyal. Ti hogy fogadnátok szülők?

Figyelt kérdés
és szeretné ha hétköznap is aludhatnának együtt. nemtudom mit tegyek. a lánynak ilyenhez már nem kell engedélyt kérnie otthon a fiamnak viszont még igen és nemtudom hogy kezeljem. most fog éretségizni tanulásra kell figyelnie. legalabb ha csak hétvégén lennének együtt
2014. aug. 3. 14:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
97%
A fiadnak miért kellene engedélyt kérnie? Ne haragudj, hogy ezt mondom, de pl. én suli mellett dolgoztam, és 1 évvel vagyok idősebb a fiadnál. Én itthon úgy voltam, vagyok mindennel, hogy, amihez én előteremtem a pénzt, és egy fillért se kérek hozzá, az bele se ugasson a dolgomba. Jó szándékkal mondhat bármelyik szülőm bármit, szívesen meghallgatom, de döntést ne hozzon helyettem.
2014. aug. 3. 14:18
 12/22 anonim ***** válasza:
98%
Ő meg jobban örült volna egy megértő anyának.
2014. aug. 3. 14:19
 13/22 anonim ***** válasza:
96%
#10: Az igen :"D
2014. aug. 3. 14:21
 14/22 anonim válasza:
96%
A legtöbb anyuci azon szokott izgulni , hogy a lány csak kihasználja a pici fiát, és itt valójában a lánnyal semmi gond nincs, dolgozik is.
2014. aug. 3. 14:21
 15/22 anonim ***** válasza:
95%

Akkor a kérdező a 19 éves érettségiző fiú.

Ez így más, megvan a kisebbségi komplexus, ez gondot jelent.

2014. aug. 3. 14:22
 16/22 anonim válasza:
100%
ha nem dolgozna az lenne a baj mert akkor biztos a pénzéért van vele meg stb. duma
2014. aug. 3. 14:47
 17/22 anonim ***** válasza:
84%

Jézusom, van egy felnőtt gyereked és te még mindig korlátozni akarod? Normális vagy?

Nem 20 évvel idősebb a lány.

2014. aug. 3. 14:55
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

A fiad 19 éves, nem 13, valószínűleg képes eldönteni, hogy ez a lány megfelelő-e számára. Az, hogy te milyen lányt képzeltél el, nem szempont. (de komolyan mi a baj vele? Dolgozik is, szóval nem mondhatod, hogy egy pénzéhes r.bi, stb... 1 év pedig nagyon kevés különbség, ilyesmi csak egy idiótának/pedofilnak probléma)

Hidd el, úgy is lehet lusálkodni/gépezni egész nap, hogy otthon vagy. Ha nem tanul, az az ő baja, ennyi idősen ezt már felfogta.

2014. aug. 3. 16:40
 19/22 anonim ***** válasza:
*lustálkodni
2014. aug. 3. 16:45
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Vedd ki a melled a gyerek szájából, és hagyd, hogy leszálljon a szoknyád széléről!

Miért baj, hogy a lány 20 éves és dolgozik? Jobban örülnél egy elkényeztetett ingyenélő 16 évesnek, aki elvárja, hogy a fiad a világ összes pénzét ráköltse?

Egyáltalán ismered ezt a lányt, vagy ismeretlenül ítélkezel?

Az érettségi is hülye indok, mert ha nem tanul, akkor lényegtelen, hogy van-e barátnő vagy nincs. Akkor aggódj, ha az eddig színjeles fiad hirtelen lerontja az átlagát (nem, ez nem egy becsúszott négyest jelent).

Normális szülő-gyerek kapecsolatban egy 19 eves fiúnak nem kell engedélyt kérni, hanem megbeszéli felnőtt módjára a szüleivel, hogy hova szeretne menni, kb mikor jön, a szülők pedig bíznak a fiukban, hiszen majdnem felnőtt.

Nyugtass meg, hogy a fenekét nem te törlöd, és az orrát is egyedül fújhatja ki. Vagy suliba is kézenfogva kíséred?

2014. aug. 3. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!