Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kiakadnátok, ha kiderülne,...

Kiakadnátok, ha kiderülne, hogy a 14 éves lányotok már nem szűz?

Figyelt kérdés
2014. aug. 1. 17:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Nem akadnék ki, mert képmutatás lenne a részemről. Én sem voltam már szűz 14 évesen. De remélem azért a saját tapasztalataim majd jó tanácsul szolgálnak a lányomnak és ő várni fog még 1-2 évet legalább! Amúgy én szigorú, vallásos nevelést kaptam, de mégis megbolondultam tini koromban és ehhez semmi köze nem volt szüleimnek!
2014. aug. 3. 13:34
 12/16 anonim válasza:
31%
Azért legyünk már őszinték: egy 14 éves lány legfeljebb a szülőknek kislány, de egy 16-17 éves fiúnak...nem biztos. Gondolom, minden (felelős) szülőnek feltűnik, hogy a 14 éves lánya nem 14 évesnek öltözik és úgy néz ki, mintha 17-18 éves lenne. Már ekkor illenék gyanakodni...
2014. aug. 8. 08:56
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
nem.. egy 14 éves még gyerek. nagyon gyerek. Az más kérdés hogy szerinte, és s többi tini szerint már nem az. Kislány, mert ha bármi történne, terhesség pl nem vállalná s felelősséget hanem rohanna anyucihoz hogy intézze neki az abortuszt.
2014. aug. 8. 11:01
 14/16 anonim válasza:
0%
Husz eves vagyok. Egy honappal a 18. szulinapom elott vesztettem el a szuzessegemet, szeruntem meg igy is korai volt, bar nem banom, azota is vele vagyok, egyutt elunk. Nos....elsore az ember biztos kiakad, de ha atgondoljuk, mi ebben a meglepo? Van aki meg korabban vesziti el, egy baratnom 11 volt...11! Uram isten! Es megis, a mai vilagban mar nem botrankozunk meg ebben, megha szomoru is a dolog....akkor sem. Csak azon gondolkozzon el az a 14 eves nagy lany, hogy vajon o lesz-e olyan szerencses, hogy 18 eves korara nem probaljak fel 50-en....mert sajnos, meg talan az sem az O hibaja lesz maximalisan, ha igy tortenik,...hisz csak egy gyerek. Nem tudom miert kell ilyen gyorsan mindenaron felnonotok...elbasszatok.
2014. aug. 8. 14:56
 15/16 anonim válasza:
14 évesen?? Neked valami nagyon nagy baj van a fejeddel!!
2014. aug. 8. 22:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem, csak te vagy kamasz. Majd ha elmúlik az a hormonbomba ami most kitölt, te is másként fogod látni. Bár mondjuk az én fejemben meg se fordult 14 évesen hogy szexeljek. Ez a baj a világgal, hogy a mostani gyerekek, nagyon sietnek mindennel, kivéve a felelősségvállalással.
2014. aug. 9. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!