Szülők, ti hogy reagálnátok, ha 14 éves lányotok energiaitalozna?
A néha-néha iváson nem akadnék ki, hiszen ez is egyike a cukros löttyöknek, amikkel mérgezzük magunkat, tök felsleges szóvátenni, ha nem napi szintű.
Ha mindennap inna a gyerekem, akkor elbeszélgetnék vele arról, hogy ez már káros rászokás, és nem csak a finom ízről szól, és azzal kezdeném a beszélgetést, hogy magam is így jártam, mikor az egyetem büféjében felfedeztem a 250 Ft-ba kerülő félliteres kólát, és tisztára rákattantam. Mivel én már nem szülői zsebpénzből vettem, megengedhettem magamnak, hogy majd' mindennap megvegyek egyet. Ráadásul orvosi egyetem, ahol elvileg illenék ügyelni az egészségre.
Végül felszedtem 2 kilót tőle, és úgy döntöttem, ideje visszavenni. Szabályos hiányérzetem volt egy ideig...
én 12 éves korom óta ittam kávét, de az energiaitalt utálom
nem tudták régen, de semmi értelme ha leszidja a szülő a gyermekét, inkább segítenie kell leszokni a koffeinről, hiszen kb egy hétig brutálisan fáj az ember feje tőle
Ezt nem tudom honnét vetted :)
Napi szinten iszok kávét (nem hiperszuper erősre kell gondolni)
Se szív se semmilyen problémám nincs tőle.
Ha meg valaki nem bírja a koffeint akkor a szervezete gyenge. Különben is 12 éves minek koffein? dolgozik?éjfélig tanul?bulizik? mert ha ezek közül egyik sem nem tudom mi vett rá hogy elkezd fogyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!