S. O. S.! A szüleim folyton azt mondják, hogy kamasz vagyok, meg célozgatnak rá, pedig én nem akarok az lenni és nem is vagyok az! Mit csináljak? 11/L
Nem tudom, mit csináljak, hiába mondom nekik, hogy dehogy, folyton ezt mondogatják!
Oké, nem olyan vagyok, mint 6 évesen, figyelek a külsőmre, néha szerelmes vagyok, keresem önmagam, de mégsem vagyok olyan, mint egy kamasz. Mit csináljak?? 11 (nemsokára 12)/ L
"Néha szerelmes vagyok" :)
De aranyoss
én 10 évesen ugyanígy hisztiztem:D kicsit hamarabb kamaszodtam,mert én ennyi idősen már menstruáltam,olyan 10 évesen kezdtem izzadni,szőrösödni,stb.tisztán emlékszem,hogy én meg blogbejegyzést írtam arról,hogy nem akarok kamaszodni.
nyugodj meg,ez nem baj,nem rossz dolog.persze,vannak rossz oldalai is a kamaszkornak,de hát minek nincsenek?esetleg ha nagyon zavar,kérd meg őket,hogy ne mondogassák,mert ezzel csak felidegesítenek.
viszont végre egy (lassan) 12 éves,aki nem azzal ír ki kérdést,hogy ő fú de érett,és nagyon komoly,de lehet-e terhes ettől meg attól.
Ez nagyon aranyos :)))
A múltkor a férjem kamasz unokahúgáról beszélgettünk, aki tipikus példája korosztályának. Meghallotta a hatéves lányom, és megkérdezte, mi az, hogy kamasz. A magyarázatot hallván kijelentette, hogy ő sohasem lesz kamasz, mindig szót fog fogadni (haha, már most sem :)) ).
Bocs, de ez jutott eszembe erről :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!