Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » S. O. S.! A szüleim folyton...

S. O. S.! A szüleim folyton azt mondják, hogy kamasz vagyok, meg célozgatnak rá, pedig én nem akarok az lenni és nem is vagyok az! Mit csináljak? 11/L

Figyelt kérdés

Nem tudom, mit csináljak, hiába mondom nekik, hogy dehogy, folyton ezt mondogatják!

Oké, nem olyan vagyok, mint 6 évesen, figyelek a külsőmre, néha szerelmes vagyok, keresem önmagam, de mégsem vagyok olyan, mint egy kamasz. Mit csináljak?? 11 (nemsokára 12)/ L

2014. júl. 29. 18:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Bar nekem is ez lenne a legnagyobb gondom..
2014. júl. 29. 20:13
 12/27 anonim ***** válasza:
32%
De msot is azt csinálod mint egy kamasz:D az írásod alapján ha szerelmes vagy akkor az a kezdet en kb 12 évesen érztem magam annak es most már kell egy fiú:D
2014. júl. 29. 20:24
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek vagy,de már a kiskamasz korban jársz,egy 16 éves is gyerek csak Ő már kamasz korban van
2014. júl. 29. 20:27
 14/27 anonim ***** válasza:
43%
XDXD
2014. júl. 29. 21:12
 15/27 anonim válasza:
100%

"Néha szerelmes vagyok" :)

De aranyoss

2014. júl. 29. 21:20
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

én 10 évesen ugyanígy hisztiztem:D kicsit hamarabb kamaszodtam,mert én ennyi idősen már menstruáltam,olyan 10 évesen kezdtem izzadni,szőrösödni,stb.tisztán emlékszem,hogy én meg blogbejegyzést írtam arról,hogy nem akarok kamaszodni.

nyugodj meg,ez nem baj,nem rossz dolog.persze,vannak rossz oldalai is a kamaszkornak,de hát minek nincsenek?esetleg ha nagyon zavar,kérd meg őket,hogy ne mondogassák,mert ezzel csak felidegesítenek.

viszont végre egy (lassan) 12 éves,aki nem azzal ír ki kérdést,hogy ő fú de érett,és nagyon komoly,de lehet-e terhes ettől meg attól.

2014. júl. 29. 22:34
 17/27 anonim ***** válasza:
Hát de bizony kamasz vagy. Nem lehetünk örökké gyerekek, bármennyire is akarnánk kicsik maradni.:)
2014. júl. 29. 22:40
 18/27 anonim ***** válasza:
Hm, nekem még tetszettek is anyám ilyen jellegű megjegyzései annak idején, örültem, hogy kezdek kikecmeregni a "dédelgetett pici lány" szerepből. De pontosan mi zavar téged? Ennyire ellenszenves neked a kamaszok viselkedése (legalábbis azok alapján, amiket mondanak róluk)?
2014. júl. 30. 01:18
 19/27 anonim ***** válasza:
92%

Ez nagyon aranyos :)))

A múltkor a férjem kamasz unokahúgáról beszélgettünk, aki tipikus példája korosztályának. Meghallotta a hatéves lányom, és megkérdezte, mi az, hogy kamasz. A magyarázatot hallván kijelentette, hogy ő sohasem lesz kamasz, mindig szót fog fogadni (haha, már most sem :)) ).

Bocs, de ez jutott eszembe erről :))

2014. júl. 30. 10:04
 20/27 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk olyan lennél, mint barátnőm mínusz degeneráltság, akkor megértenélek. A "figyelek a külsőmre" stb résznél pont leírtad, milyen egy kamasz/tizenéves/tinédzser/hívd ahogy akarod lány.
2014. júl. 30. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!