Mihez kezdjek, ha nem lehet aki ami akarok? Minek tanuljak ami nem olyan vészes?
Figyelt kérdés
nem tudom minek kéne lennem,mert amit suliban tanulunk az engem nem érdekel.én kicsi korom óta a zenével akarok foglalkozni,vagy táncolni,de lekéstem ezekrol,de más meg nem érdekel.a szuleimnek mondtam régen,hogy akarok zongorázni,baletot tanulni,de esélyt sem adtak egyikre sem.mindig tudták,hogy énekelni mindennél jobban szeretek,de még azzal sem torodtek,most a kapcsolatunk olyan,hogy nem tudok veluk semmirol sem beszélni,elkell dontenem minek tanulok,de ok nem is segítenek ebben,én pedig nem ismerem még a lehetoségeket sem,pedig amit elvárok toluk,hogy legalább ebben segítsenek,ha már az álmomról le kellett mondanom miattuk.(remélem így már mindent tudtok az életemrol és válasszoltok a kérdésemre,nem pedig olyan kérdéseket tesztek fel ami nem éppen válasz esetleg a kérdésemre).2012. okt. 4. 15:34
1/7 anonim válasza:
Az alapján ahogy írsz, egy kis tanulás nem ártana....Pl. magyar...
2/7 anonim válasza:
sajnos manapság annak kell tanulni,amiből hiány van. például villamosmérnök. vagy akár milyen hülyén is hangzik,de kőműves,csőszerelő, ács... a kétkezi szakmák kihalnak,mert akik azt is tanulják, szinte mind lezüllenek,alkeszek lesznek,persze tisztelet a kivételnek,ez így elég sarkalatos volt.! azt nem írtad fiú vagy e vagy lány. például hiába akarsz szíved minden szeretetével történelmet tanítani a kisiskolásoknak,ha a töri tanárokkal Dunát lehet rekeszteni. mérnökök,menedzserek viszont dögivel kellenek (mondjuk nem értem hová kell ez a sok supply meg mittomén milyen manager...) nézz szét az álláshirdetések közt. amiből a legtöbbet találod,olyan szakot válassz! persze még ez sem garantálja,hogy mire elvégzed még mindig hiány szakma lesz-e... ez sajnos lutri!
3/7 anonim válasza:
Senki nem segíthet eldönteni, hogy mi akarsz lenni. Ez a te életed. Neked kell döntened. Ha van otthon internet, keresd meg a sulikat, nézz körül, olvass, írj pro és kontra érveket saját szádíze szerint és úgy dönts. Ma már minden szükséges info fent van a neten. A szüleid hibáztatásából pedig elég volt! Azzal nem jutsz előrébb, hogy másra kened a felelősséget a saját életed alakulásáért! Ideje döntened és a saját lábadra állnod!
4/7 A kérdező kommentje:
nem azt várom,hogy más dontson helyettem hanem azt,hogy ismertessék a lehetoségeket amikrol tudnak és én nem
2012. okt. 4. 17:01
5/7 anonim válasza:
Nincs senki, aki kiszolgáljon. Senki nem ismertet semmit. Vedd a kezedbe az irányítást. A felnőtt lét arról szól, hogy keressük a lehetőségeket, az utakat, a saját utunkat. Senki nem fog kiselőadást tartani neked az életről. Neked kell megismerned. Erőltesd meg magad egy kicsit, ha már ilyen fontos dologról van szó, mint a jövőd, ne csak elvárj mindent másoktól! Ez nem kívánságműsor, hanem az élet.
6/7 anonim válasza:
Nincs minden veszve. Jó a hangod hát énekelj. Én pl:. önmagamtól tanultam meg gitározni...
7/7 anonim válasza:
Ha jól értem az érdeklődésednek megfelelően valami kapcsolódó szakmát szeretnél.Nekem ezek jutottak eszembe: óvónő,ének tanár már ha szereted a gyerekeket.Ehhez nem kell profi énekesnek lenned.Azt se írtad,hogy hány éves vagy,mert ha csak 14,akkor miért nem mész gimnáziumba és akkor van még 4éved,hogy kitaláld hova tovább.Keress rá a milegyek.hu-ra és töltsd ki a tesztet,hátha segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!