Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a véleményetek a Minekraftr...

Mi a véleményetek a Minekraftról? Szülők ti engeditek a gyerekeiteket ezzel a játékkal játszani?

Figyelt kérdés

2014. júl. 29. 09:14
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
50%

Kedves kérdező! Szeretném, ha nem ítélnéd meg a kisebb korúakat hülyének és olyannak aki nem is érti. Én személy szerint a minekraftot utálom. A grafikáját, meg mindent. Pedig az egész osztály imádja és odavan érte és telefonon, tabon, laptopon mindenhol letöltik és kockulnak. Nem is mindig minekraftal, bármivel. Az osztályomban kb csak én meg a barátnőm imádunk olvasni. A minekraft hülyeség és az is hogy a kreativitásra fogják. Kedves kommentelők akik szerint a minecraft egy kreativitás fejlesztő játék! A KREATIVITÁS NEM A MINECRAFTBAN FOG MEGNYILVÁNULNI!!! A gyerek ugyanúgy építhet legóból kockából stb. Sőt, akár rajzolhat is ha nincs annyi kocka. Amúgy házat építeni én is szoktam sims 3-ban. De tudom hogy nem szabad vele sokat játszanom és nem is játszok vele sokat. Heti 2-3 órát. És szerintem se kell a gyereket (8 év felett) eltiltani a játéktól de akkor más programmal kell segíteni nem azt mondani, hogy állj fel onnan és kezd magaddal valamit, hanem mondjuk társasozzatok, süssetek együtt, nézzetek meg egy filmet. Szerintem heti 2-3 órát nyugodtan játszhat ( nem káros tartalmakkal), sőt ha kiérdemli egy-két órával többet is , de azt ki kell érdemelnie. Játszhat ha elpakolt, vagy ilyesmi. Amúgy meg engem így neveltek és magamtól is tudom, mennyit ülhetek a gép előtt. És nem vagyok stréber mert heti 2 órát szoktam tanulni, lusta is vagyok, de egy novellát írok, táncolok, ( nem őrülten és nem balettet), ráadásul -5-ös a szemem ( nagyon rossz), és annyira ferde a gerincem és rossz a tartásom, hogy egy kemény műanyag fűzőt kell hordanom, így még tartós beteg is vagyok és soha nem ültem heti 6 óránál többet a gépnél. ( az is csak egyszer volt, 3 hónapig, nyári szünetben). Úgyhogy remélem elég bizonyíték ez arra hogy letegyétek a gépet és hogy a tizenéveseket ne nézzétek hülyének.

11/L

2014. dec. 29. 15:46
 22/22 anonim válasza:
48%
ja és bocs a sok béna helyesírásért csak nagyon siettem. :)
2014. dec. 29. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!