Engednétek a 13 éves lányotoknak, hogy barátja legyen?
Figyelt kérdés
Egy érett lányról van szó!2014. júl. 28. 21:06
11/14 anonim válasza:
Érett 13 éves nincsen :)Max kézfogás és szájra puszi az belefér,de egymáshoz eljárkálás és egyéb még korai
12/14 anonim válasza:
en engednem es engedem is :) pont 13 eves a lanyom nemsokara 14 es mar lassan egy eve eggyut vannak a baratjaval persze szex nincsen 16 eves kora alatt de amugy nagyon jol lekotik egymast nagyon aranyosak persze csok mar volt szo se rola de tobb nem lesz megigertek nekem nagyon kedves a fiu is szoval semmi akadaja amugy szerintem engedd persze max. csok 36/N
13/14 Csenge225 válasza:
Én is 13vagyok.
Nincs barátom nem is akarok, de apáék elmonták hogy ők nem akarnak ilyeneket megszabni nekem
14/14 anonim válasza:
én most vok 13/L és már 7 honapja van pasim és nme is ő volt az első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!