Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tini lányok! Ti is gondolkodto...

Tini lányok! Ti is gondolkodtok már azon, hogy jó lenne, ha lenne barátotok?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és mostanában egyre többet gondolkodom ezen. Persze ez alatt nem azt értem, hogy 'jajj, de ciki, még nem jártam senkivel, ezért gyorsan összejövök valakivel'. Hanem azok véleményét várom, akik hasonlóan komolyan is gondolják ezt, örülnének, ha a közeljövőben megtalálnák az igazit.
2014. júl. 27. 14:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Így lehet abba a hibába esni kérdező, hogy nem a fiúba leszel szerelmes hanem magába a szerelem gondolatába. Majd idővel minden megoldódik.
2014. júl. 27. 14:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem gondolkodom ezen, mert nagyon régóta van barátom, de persze megbecsülöm Őt. Régebben meg nem gondoldolkodtam ezen, csak jött.
2014. júl. 27. 14:43
 3/10 anonim ***** válasza:

En is,egyre tobbet.

2 srac akart jarni velem. De elutasitottam oket. Nem ereztem magam "kesznek" ehhez a dologhoz.

Ha akarsz irhatsz! :) 15/L

2014. júl. 27. 14:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Akármilyen rosszul is hangzik, nem 16 évesen szeretném megtalálni az igazit. Ráér, most inkább tapasztalatot szereznék kapcsolatok terén, de persze, ha megtalálom a tökéletes párt és örökké együtt leszünk, akkor azzal is oké vagyok. Viszont néhány kapcsolatot tudni kell elengedni. Nekem se volt még barátom egyébként, én is 16 vagyok, és nyilván gondolkoztam rajta. De a körülöttem lévőket elnézve, nem sokról maradtam le. Lett volna lehetőségem sokszor összejönni valakivel, de nem kértem belőle, nyomós indokaim voltak :) Volt pár alkalom, amikor sajnálom, hogy elszalasztottam valakit, de azt nem bánom, hogy még nem volt senkim.
2014. júl. 27. 14:59
 5/10 anonim ***** válasza:
15 évesen ugyanebben a cipőben járok. Soha nem volt barátom, senki nem is akart az lenni. Nem hiszem, hogy elsőre megtalálnám az igazit, akivel leélem az életemet, viszont komoly kapcsolatot szeretnék. :)
2014. júl. 27. 15:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát nekem kicsit más mert engem elég szépnek tartanak, ezért hetente akar velem valaki összejönni de szinte kivétel nélkül mindenkit elutasítok, mert velem ne úgy kezdjék már a beszélgetést,hogy "szia, nagyon szép vagy"...

Akit meg én kinéztem, az meg csak szórakozik velem, de már jólenne ha nekem is lenne valakim. (eddig 2 barátom volt)

17l

2014. júl. 27. 19:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Hasonloan vagyok,kulonosen egy ember kapcsan. Penteken belebotlottam egy regi sulitarsamba egy koncerten. Mar regebben is bejott,dehat most meg... Iszonyatosan helyes lett. Nem voltunk beszeloviszonyban,tavaly ota nem is lattam. Azota ezen kattogok,es olyan rossz,hogy lehet,soha tobbe(vagy csak jopar ev mulva) latom megint...:(
2014. júl. 27. 21:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Amúgy tökéletesen meglennék én egyedül is, ha nem tetszene valaki. Így azt mondom, hogy vagy ő, vagy senki. De ha ő nem lenne, nem zavarna, hogy nincs senkim. (Kizárólag zárójeles megjegyzés: Pontosabban vagy ő, vagy Neymar, vagy senki.)

Hú, de sokszor írtam le azt a szót, hogy senki... bocsi.

2014. júl. 28. 11:11
 9/10 anonim ***** válasza:
igen. 17 vagyok, nem volt még barátom. de úgy vagyok vele, hogy ha eljön az ideje, akkor majd lesz. nem keresek görcsösen magamnak, ha jön magától, akkor viszont nem fogok ellenállni neki:)
2014. júl. 28. 13:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is 16 éves vagyok, de még nem szeretnék barátot. Majd eljön annak is az ideje. Elgondolkozom azon, hogy milyen lenne egy komoly kapcsolat, az ilyen "járunk pár hétig, lefekszünk, aztán szakítunk" típusú... kapcsolatokhoz viszont nagyon nincs kedvem.
2014. aug. 9. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!