Nektek hány igaz barátotok van, aki tényleg bármit megtenne értetek?
Figyelt kérdés
2014. júl. 15. 16:08
1/20 anonim válasza:
3 ilyen barátom van- így igazán gazdagnak számítok :)
2/20 anonim válasza:
2, aki értem megtenne bármit :-D forditva azért ez a -bármi- már leredukálodik...
6/20 anonim válasza:
0
De komolyan.Van egy csomó barátom, haverom de sajnos egyikkel sem vagyunk olyan viszonyban, hogy ezt érezném...Az előző válaszolók nagyon szerencsések a szememben, még azok is akiknek "csak" 1 ilyen barátjuk van
16/L
7/20 anonim válasza:
Csak a barátom. Senki más...
Rengeteg barátom, barátnőm, haverom van, de sajnos köztük nincs olyan, aki BÁRMIT megtenne értem...
17L
8/20 anonim válasza:
1-2 nemtudom. Én pl senkiért nem áldoznám fel az életemet, így ebből gondolom, hogy ők sem, szóval a bármi kategória kilőve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!