Nektek hány igaz barátotok van, aki tényleg bármit megtenne értetek?
Figyelt kérdés
2014. júl. 15. 16:08
11/20 anonim válasza:
0, eddig volt a suliban egy de érettségi után totál eltávolodott tőlem. Folyton lerázott, többiekkel suttyomban elmentek bulizni, egymásnál aludtak és jártak együtt kajálni. Mindenből kihagytak, úgy hogy szar ez az egész :(
18/L
13/20 anonim válasza:
Egyetlenegy,és ez fordítva is igaz.Ő az egyetlen,akinél érzem,hogy ez nem csak felszínes tinibarátság,aki nélkül ténylegesen szegényebb lenne az életem.Talán még van egy másik barátom,vele is sok mindent megtennénk egymásért,de nem annyit,mint a másikkal.
15/20 anonim válasza:
4-5 olyan igaz barátom van aki tudom ha bajom lenne segítene nekem és kiállna mellettem.
16/20 anonim válasza:
2 olyan barátom van, aki sok mindent megtenne értem, de bármit biztosan nem. én sem adnám értük az életem, de én egy különösen önző alak vagyok. mindenesetre nem tudom mit csinálnék nélkülük, hisz bármikor számíthatok rájuk, és ők is rám.
18/20 anonim válasza:
0. Van egy barátnőm, akivel lassan már 10 éve barátok vagyunk, régen sülve-főve együtt voltunk, akkor tényleg nagyon szerettük egymást. Viszont mostanában egyre jobban eltávolodtunk egymástól... Persze most is szeretjük egymást, most is szoktunk találkozni, meg hasonlók, de nem érzem azt, hogy bármit megtennénk egymásért. Másik 2 barátnőmmel szintén nem állunk annyira közel egymáshoz.
16L/
19/20 anonim válasza:
0.Egy álbarátnőm van, a többi ember utál.Ja.De van egy kimondatlan-barátom, mármint nem mondjuk, hogy barátok vagyunk, de pl. aki miatt sírtam a suliba, azt megfenyegette, hogy megveri [:)] de néha meg ő szekál. 12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!