Ti megengednétek a 13 éves lányotoknak, hogy ilyesmi zenéket hallgasson?
Figyelt kérdés
Orrba-szájba rockos, "durva" számokat hallgat. Elég csúnyán énekelnek benne, ráadásul a téma is sokszor a szex, meg az efféle felnőttes dolgok körül forog. Eddig nem szóltam érte, de nem tudom, hogy ez olyan jót tesz e neki... :(2014. júl. 22. 20:54
11/15 anonim válasza:
Nyugi, nem lesz semmi baja tőle. 13 évesen én is sok olyat hallgattam, még most is néha, de nem lettem lelkileg beteg meg semmi. Mostanában már inkább szeretem a laza indie számokat, de sok ilyesmit is hallgatok még. A szexről meg semmi baj, ha mindent tud 13 évesen, így legalább eldönti, mit akar meg mit nem. Bár kétlem, hogy egy ilyen dalban részleteznék.
12/15 anonim válasza:
Megengedném, mivel én is ilyeneket hallgatok 11 éves korom óta. És úgy érzem csak jobb emberré tett.
29L
13/15 anonim válasza:
Én is rock és metál zenét hallgatok gyerekkorom óta, mert az tetszik. 35 éves nő vagyok, két lányom van (akik remélem nem valami együgyű, semmitmondó, tingli-tangli zenéért lesznek odáig-2 és 4 évesek) Nem vagdostam az ereimet, nem voltam depressziós, mondhatni normális életet élek. Fiatal koromban is jobban szerettem kicsit becsiccsentve értelmes, mondanivalóval bíró zenére bulizni , mint bedrogozva, villódzó fényben tuc-tuc "zenére" csápolni.
14/15 anonim válasza:
Igaz, még nem vagy szülő, de megengedném. Én is ilyet hallgattam és senki nem szólt bele, csak annyi volt a "feltétel", hogy ne üvölttessem, mert a család többi tagja nem szereti.
15/15 anonim válasza:
a rock általában nem durva inkább kedves
a metal már durvább, de a gyerek nem lesz tőle gonosz
én se lettem az idők során sátánista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!