Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 10 éve neveljük párommal...

10 éve neveljük párommal közösen, előző kapcsolatából született lányát. Flegma, ez kell-az kell, nálunk/velünk semmi nem jó. Mit tegyek? Hogy álljak a dolgokhoz?

Figyelt kérdés
Kb, mintha anya-lánya kapcsolatunk lenne, viszont "anyuci", mióta Angliában már jobban áll anyagilag, teszi-veszi magát, viszont magához venni nem akarja a lányát, csak hülyíti, ennek én iszom legjobban a levét.
2014. júl. 22. 14:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hany eves a lany?

Nem lehet, hogy egyszeruen csak kamaszodik?

2014. júl. 22. 14:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Nevelésen múlik leginkább hogy egy gyerek milyen. Persze ha már az elejétő
2014. júl. 22. 14:56
 3/6 anonim ***** válasza:
....elejétől el van rontva a nevelés, akkor később nehéz helyrehozni. De nem lehetetlen, csak lehet szakember is kell.
2014. júl. 22. 14:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a kamaszodó gyerekek alapból is hajlamosak erre, egész nap "unatkoznak" meg semmi sem jó nekik. Ha az anyuka erre még rátesz egy lapáttal, akkor természetesen még nehezebb, nem irigyellek. A legjobb, amit tehetsz, hogy nem húzod fel magad rajta, és igyekszel türelmesen, emberileg kifogástalanul, a flegma hozzáállásával nem törődve bánni a lánnyal. (A fanyalgás, ilyesmi nem veszélyes, csak idegesítő, a gond az, ha eljár otthonról, nem tudod, hol és kikkel van, botrányos dolgokat művel stb, ha ilyen van, akkor kell erélyesebben beavatkozni.) Most még nem fogja meghálálni, hogy türelmes vagy vele, de szerintem később igen, amikor az anyukája pofára ejti párszor.
2014. júl. 22. 15:12
 5/6 A kérdező kommentje:
igen,köszönöm!!!!nevelgetni próbáljuk,de ugye,ha "amott" meg csak azt látja,h ide mennek-oda mennek,étteremben kajálnak...viszont egész évben 3 szor,1-2 hétre...szerencsére nem csavargós és szól,megkérdezi,h elmehet-e..most épp házátalakítást tervezünk,2 szobából 3-at...ez nem tetszik neki,mert akkor 1 m-el kisebb lesz a szobája...na,meg ugye anyucival azon a pár napon,amit együtt vannak,bárhova elmegy...stb...velünk alig vhova....
2014. júl. 22. 19:20
 6/6 G' válasza:

Nyugodtan vedd szorosabbra a gyeplőt amíg nem késő. Anyucinak ha 10 évig nem kellett, akkor valószínűleg 10 év után sem fog kelleni.

Én rossz gyerek voltam viszont nem voltam neveletlen, ha mégis megpróbáltam neveletlenkedni akkor akár egy-két pofon,nyakleves is elsülhetett. :)

És a mai tizenéveseket,kamaszokat elnézve, ezekért a nyaklevesekért hálát adok a szüleimnek.

2014. aug. 7. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!