Szerettek olvasni? Ha igen, mi a kedvenc könyvetek?
Igen,imádok olvasni.
Kedvenceim:
Leiner Laura könyvei
Fairy Oak 1-3
A fantázia birodalmának hercegnői könyvsorozat
Szeretem ezen kívül a mangákat,bár azt nem tudom mennyire számít ide.
13/L
Nagyon szeretek! :)
Kedvenceim Az éhezők viadala (most olvasom a második részét) és a Ha maradnék c. könyvek.
13/L
Nagyon szeretek olvasni.
Kedvenceim:
- J.K. Rowling - Harry Potter kötetek
- George R.R. Martin - A tűz és jég dala ciklus
- Agota Kristof - Trilógia (Ezen belül A nagy füzet, ami igazán tetszett.)
- L.M. Montgomery - Anne otthonra talál
Szeretek
Battle royale
A tűz és jég dala
No és én
16/l
Imádom. :)
Pár kedvenc:
* Harry Potter sorozat
* Narnia Krónikái
* Battle Royale
* Z Világháború és Zombi túlélő kézikönyv
* Terápia
* Raj
* Vámpírkönyvek és Crespley Saga
Ezenkívül szeretek HP-fanficeket olvasni, valamint a Konteó Blogot is szeretem böngészni (mind a két könyv megvan). Amúgy szinte mindent elolvasok, feltéve, ha érdekel. :)
19/l
Kedvenc regényeim,
Temesi Ferenc: Por
Victor Hugo: Nyomorultak
Mikszáth Kálmán: Akli Miklós
Updike: több könyve
Hunyady Sándor: Fekete cseresznye
Nagyon szeretek, bár mostanában elég furcsa választásaim vannak. Könyvet nem nagyon olvastam, inkább több könyvnek megfelelő hosszúságú fanfictionöket. Viszonyítás: A Harry Potter és a Halál erekléyi angol változatában 198ezer szó van, amit legutóbb olvastam az (eddig, még befejezetlen) 322ezer. Főleg azért szeretem ezeket olvasni, mert angolul vannak, és nagyon megszerettem a fanficeket, főleg ha szívlelem a főszereplőket és jól van megírva.
De ha könyveknél tartunk, ott is vannak kedvenceim és sok időt töltöttem már olvasással.
-John Green: Csillagjainkban a hiba (angolul, előbb magyarul olvastam majd Londonban megvettem eredeti változatban és elvarázsolt)
-Az Adrian Mole sorozat
-Éhezők viadala
Valahogy mostanában jobban szeretek eredeti nyelven olvasni, de ha jól van fordítva, akkor szívesen olvasok magyarul is, bár mint említettem, mostanában fanfic-b*zi vagyok, azt meg nem fordítják :D
16/L
Szeretek, építő és személyiségfejlesztő könyveket olvasok leginkább
17l
Immmáááádokkkk!
Kedvencem a Percy Jackson és az olimposziak (sorozat)
12/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!