Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a kedvenc könyvetek? Ha...

Mi a kedvenc könyvetek? Ha lehet kort és nemet is írjatok!

Figyelt kérdés
2014. máj. 31. 12:36
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Chili a sebre 18/L
2014. máj. 31. 12:40
 2/27 anonim ***** válasza:

Lányom nélkül soha

17/L

2014. máj. 31. 13:07
 3/27 anonim ***** válasza:

Kiskamaszként a Lola Rose volt.

Később kb 14 évesként a Bad Girl - de azóta rájöttem, hogy tv sorozatként (Gossip Girl) 1000x jobb.

Nagyon sok könyvet kiolvastam már, de ettől függetlenül kedvencet valamiért most nem tudnék kijelölni.

17L

2014. máj. 31. 13:20
 4/27 anonim ***** válasza:

Amolyan "legeslegkedvencebb" nincs, de sokat különösen szeretek. Ha nem untat egy hosszú válasz, akkor tessék. :D

Cassandra Clare- Végzet ereklyéi sorozat, Pokoli szerkezetek trilógia, Bane krónikák novellasorozat.

Stephen King-Állattemető, Carrie, Ezüst pisztolygolyók, Borzalmak városa, Christine, Minden sötét, csillag sehol

Richelle Mead- Vámpírakadémia sorozat, Vérvonalak.

Charlie Huston-Félholtak

Rick Riordan- Percy Jackson és az olimposziak sorozat.

Mikszáth Kálmán- Szent Péter esernyője

John Flanagan- A vadonjáró tanítványa sorozat.

Darren Shan- Lényegében minden, a Vámpírkönyvek, a Démonvilág sorozat, Kojaszan, A vézna hóhér, Város trilógia, Gyilkos születik

Sarwat Chadda- Az ördög csókja, Éjistennő

Becca Fitzpatrick- Csitt, csitt sorozat.

Jókai Mór- A kőszívű ember fiai

On Sai- Calderon

Kevin Hearne- A vasdruida krónikái sorozat.

Rachel Vincent- Stray, Rogue, Pride, Prey, Lélektolvajok.

Sarah J. Maas- Üvegtrón

Susan Ee-Angelfall

Pittacus Lore- A negyedik

14/L

2014. máj. 31. 13:42
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Sok mindent olvastam már, de a The Fault In Our Stars-nál semmi sem volt rám nagyobb hatással eddig.

15/L

2014. máj. 31. 15:02
 6/27 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előzővel, a The Fault in Our Stars (John Green) nekem is. Olvastam már eredeti nyelven is, ha lehet, még jobb.

Emellett szeretem az Adrian Mole könyveket, meg rengeteg mást, de a kedvenc volt a kérdés :D

2014. máj. 31. 15:06
 7/27 anonim ***** válasza:
Ja és 16/L
2014. máj. 31. 15:09
 8/27 anonim ***** válasza:

Kate Furnivall:A vörös sál.

16/L

2014. máj. 31. 15:56
 9/27 anonim ***** válasza:
J.D. Salinger - The Catcher in the Rye, Stephen Chbosky - The Perks of Being a Wallflower, F. S. Fitzgerald - The Great Gatsby 17/L
2014. máj. 31. 16:13
 10/27 anonim ***** válasza:
Spirit Bliss - Démoni érintések 1,2, de a 3-at is besorolom annak ellenére, hogy még meg sem írta, biztos nagyon szeretni fogom. Erin Huntertől a Harcosok Törzse sorozat 4 éve a kedvencem :) Alison Noëltől a Halhatatlanok sorozat is egyik kedvencem, valamint a Harry Potter az, amit nagyon szeretek még, és persze Leiner Laura Szent Johanna gimi könyveit is boldogan és elégedetten olvastam el és a Bábel is nagy kedvencem tőle :)
2014. máj. 31. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!