Mi a kedvenc könyvetek? Ha lehet kort és nemet is írjatok!
Kiskamaszként a Lola Rose volt.
Később kb 14 évesként a Bad Girl - de azóta rájöttem, hogy tv sorozatként (Gossip Girl) 1000x jobb.
Nagyon sok könyvet kiolvastam már, de ettől függetlenül kedvencet valamiért most nem tudnék kijelölni.
17L
Amolyan "legeslegkedvencebb" nincs, de sokat különösen szeretek. Ha nem untat egy hosszú válasz, akkor tessék. :D
Cassandra Clare- Végzet ereklyéi sorozat, Pokoli szerkezetek trilógia, Bane krónikák novellasorozat.
Stephen King-Állattemető, Carrie, Ezüst pisztolygolyók, Borzalmak városa, Christine, Minden sötét, csillag sehol
Richelle Mead- Vámpírakadémia sorozat, Vérvonalak.
Charlie Huston-Félholtak
Rick Riordan- Percy Jackson és az olimposziak sorozat.
Mikszáth Kálmán- Szent Péter esernyője
John Flanagan- A vadonjáró tanítványa sorozat.
Darren Shan- Lényegében minden, a Vámpírkönyvek, a Démonvilág sorozat, Kojaszan, A vézna hóhér, Város trilógia, Gyilkos születik
Sarwat Chadda- Az ördög csókja, Éjistennő
Becca Fitzpatrick- Csitt, csitt sorozat.
Jókai Mór- A kőszívű ember fiai
On Sai- Calderon
Kevin Hearne- A vasdruida krónikái sorozat.
Rachel Vincent- Stray, Rogue, Pride, Prey, Lélektolvajok.
Sarah J. Maas- Üvegtrón
Susan Ee-Angelfall
Pittacus Lore- A negyedik
14/L
Sok mindent olvastam már, de a The Fault In Our Stars-nál semmi sem volt rám nagyobb hatással eddig.
15/L
Egyetértek az előzővel, a The Fault in Our Stars (John Green) nekem is. Olvastam már eredeti nyelven is, ha lehet, még jobb.
Emellett szeretem az Adrian Mole könyveket, meg rengeteg mást, de a kedvenc volt a kérdés :D
Kate Furnivall:A vörös sál.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!