Ismertek Bianka nevű kamaszt? Szerintetek is cuki név a Bianka? : P
Ez a nevem :)
(és nem túl jó érzés olvasni a hozzászólásokat)
Igazából sose voltam oda érte, de hát ki szereti a saját nevét. Mindenesetre belegondolva annyira azért nem hangzik rosszul, csak már megszoktam. :)
Nem olyan rossz név.Ismerek Biankát.És igenis lehet becézni:Bia.:-)
Nem olyan szörnyű név.Lehdt a tied a világ legszebb neve ha egy bunkó vagy.
3 Bianka nevű ismerősöm van.
Az egyik még csak most kezd kamaszodni és amúgy is családtag. Kissé hisztis csaj, de csak ritkán találkozok vele, amúgy mostanában elég sokat változott állítólag.
A másik 2-öt a volt sulimból ismerem. Az egyik évfolyamtársam volt. Kissé beképzeltnek és magától elszálltnak tartom. Nehezen tudja elfogadni, hogy nagyon alacsony, sokszor ezt még az öltözködésével is hansúlyozza. Tipikusan az a tini lány, akinek a kezébe került egy jobb fajta kamera és már is azt hiszi, hogy profi fotós lett ezáltal. Amúgy a képei nem rosszak, egyszerűen csak átlagosak.
A harmadik csaj egy évfolyammal alattam járt általános suliban. Ő is elég beképzelt és béna volt. Mindig mutogatta, hogy milyen menő deszkás cipői vannak stb. (Nem hinném, hogy tud deszkázni, még síelni is csak nagy nehezen tanult meg.)
Maga a név nekem nem tetszik és szerintem nem is cuki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!