Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért tiltja a sok szülő a...

Miért tiltja a sok szülő a gyerekét a szextől?

Figyelt kérdés
És most gyerek alatt nem a 13-14 évesekre gondolok. De nem tudom megérteni, hogy miért féltik az emberek a 16-tól akár 20(!) éves gyereküket a szexualitástól? Szerintem az semmiképp nem megoldás, hogy megtiltjuk a szexet, meg csak nyitott ajtó mellett lehet bent a gyerek párja. A kamaszok ha akarnak, úgy is fognak szexelni, inni, akár dohányozni. Én inkább leülök vele, elmagyarázom neki a védekezés lehetőségeit, veszek nekik gumit, és hagyom hogy tiszta körülmények között legyenek ágyban, mintsem egy parkban, vagy egy lépcsőházban. Előbb-utóbb szexuális életet fognak élni, ez elkerülhetetlen, nem lesznek örökké kisgyerekek
2014. júl. 15. 13:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Mert nem igaz. Azt nem kell bizonygatni csak a hazugságot.
2014. júl. 15. 14:35
 12/17 anonim ***** válasza:
61%

20 évesen ha a lányomnak van komoly kapcsolata akkor ok. 16 évesen is ha hazahozza bemutatja, rendes fiú, rég vannak együtt, komoly értelmes a lýnom akkor még aludhat is nálunk.

Fiam 17 éves na ott más a szitu. neki rengeteg nője volt egy éjszakások is. ott csak annyi volt a kikötés hogy az 1 éjszakás kur**k nálunk nem aludhatnak, mert egyel se akarok összefutni reggel a fördőben ahogy a parfumomet fújja

2014. júl. 15. 15:17
 13/17 anonim ***** válasza:
55%
11-es tévedni is lehet. Mint pl. most te.
2014. júl. 15. 16:03
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Igen és vitatkozással bebizonyítani a gyerekességet is.
2014. júl. 15. 16:43
 15/17 anonim ***** válasza:
62%

Nem hiszem, hogy az gyerekes dolog lenne. A kinyilatkoztatásnál mindenképp jobb.

Amit mondtam, az igaz: a tinikorban meg kell élni a szexet.

2014. júl. 15. 16:47
 16/17 anonim ***** válasza:
16%
A kérdésben ott a válasz is: mert gyerek. Majd, ha nagykorú lesz, akkor azt csinál, amit akar. Attól, hogy a tinik nagy része dug, piál, cigizik, az enyém még lehet normális.
2014. júl. 16. 18:46
 17/17 anonim ***** válasza:
31%

Mert nincs más eszközük, nem tudnak gyereket nevelni. Engem soha nem kellett tiltani, mert megneveltek és eszembe se jutott kb 14 évesen szexelni.

Persze más tészta aki még a 18-19 éves gyerekét is nyaggatja, azt végképp nem értem.

2014. júl. 19. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!