Szólhatnak érte az Iskolában?
Ha a házirend nem tiltja akkor nem kell kiszednie.
A fiam o.társainak is van pedig még csak 4.-es.
De tudod milyenek a tanárok, ha nekik nem tetszik valaki az tök mindegy mit visel, mi van rajta...
Nem tudom mi a baja az o.főnek ezzel..
Szerintem semmi baj vele, ha nem feltűnő, meg nem 3 centis kő van benne..hanem egy kis szolid és fiús.
semmi köze hozzá, hogy milyen ékszert visel a fiad... én visszaszólnék a helyében, h nekem meg nem tetszik a nyaklánca, vagy a karórája, stb.
jóhogy nem már elmegy hozzátok és kiválogatja a gyerek következő napi ruhaösszeállítását... beszélj azzal a tanárral!
Az én öcsémnek hosszú haja van, már vagy 4-5 éve növeszti. Most került el gimibe, ahol az egyik tanárnője minden áron le akarja vágatni vele...hát még a kis f...szomat! Mi közük hozzá, hogy egy fiatal srácnak mi tetszik, hogy mi a stílusa? Inkább azokat a kis emo hulladékokat zaklatnák, de neeem, azok nézhetnek ki úgy, mint akik most jöttek a Naboo bolygórol...
Egy vagyok,
nálunk még oviba is volt egy kis milliomos gyerek akinek már 4 évesen aranylánc és fülbevalója volt. Kicsit durva, de az ovónők nem szóltak érte. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!