Iskolában szólhatnak a tanárok köldök pc-ért?
nem hinném, ne mutogasd.
de én nem ajánlom, h május környékén csináltasd, inkább most mert nem lehet vele fürdeni napozni..nem szerencsés nyár elött:S
de ez csak jótanács:)
az a baj, hogy szüleim majd csak akkor engedik. de majd még meglátjuk
utolsó: -.-" nagyon poénos vagy, komolyan...
mármint a "poénos vagy" annak szólt, aki azt írta hogy nehéz lehet ott tárolni egy számítógépet.
bocsii, amíg írtam addig érkezett a másik válasz :$
nézd meg, mi van a házirendben, vagy még jobb, ha megkérdezed az osztályfőnököd. (ha nem vagy vele jóban, akármelyik tanárodat....:D)
törvény szerint azt raksz magadba, amit akarsz.:D
ahogy sokan előttem, azt ajánlom, ne "mutogasd". haspólóban még nyáron is megfázhat a veséd/derekad, abból pedig hosszútávú problémáid lehetnek. tartogasd a strandra.
egyébként, ha nem haragszol, még egy tanács: semmiképp ne válassz karika alakút vagy olyat, ami nagy felületen mozog a kilőtt lyukban. könnyen szennyeződés kerülhet bele, és gondolom, nem akarod, hogy vörös és gyulladt legyen a köldököd.:)
Szerintem ha nem látják nem szólnak érte.
Nálunk sem szabad a fülbevaló, mégse szólt még senki, mert nem látszik a hosszú hajamtól. :D Viszont van olyan a suliba, akinek szóltak, hogy szedje ki.
Ha nem látják, nem szólnak... :P
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!