Kamaszok, mennyi költőpénzt visztek nyaralásra?
Nem tudom, mennyi pénzt kérjek...
A szálloda all inclusive, de szeretnénk majd menni vásárolgatni (nem szuveníreket), de nem tudom, mennyit vigyek.
Csak azért mondtam,mert pont most az utolsó repülésemnél az elôttem lévô embernek 15E kellett fizetnie,mert nagyobb volt a poggyász,mint azt a légitársaság elôîrta.
Szüleiddel beszéltél,hogy mennyit gondoltak?
Én 250 eurót viszek. Vinnék többet is, mert eddig ennél minden évben sokkal többet költöttem, mikor jöttek ők is, de nem adnak, mert én is barátnőkkel megyek.
Kaja nekünk is lesz, de ebből a 250ből alapból elmegy még 50 egy-két programra. Szóval kereken 200 euróból tudok gazdálkodni ami a vásárlást illeti. De lehet még hozzácsapok valamennyit a saját pénzemből.
17L és gondolom le fogtok pontozni, mintha valami nagy összeget írtam volna :D
0ft-ot, mivel a szüleimmel megyek nyaralni. Ráckevére megyünk, ha eszünk valamit vagy strandra megyünk azt fizetik, minek kéne még pénz?
Ha meg tőlük kéred akkor nem egyszerűbb úgy hogy mikor ott vagy mondod hogy "Ezt légyszi vegyük meg!"
Vagy egyedül mész vásárolgatni? Mert az meg fura.
Már megoldottam a dolgot. :)
Hát, anyáék nem jönnek velünk, az meg fura lenne, ha azért odarepülnének, mert fizetni kell nekem a boltban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!