Kamaszok, mennyi költőpénzt visztek nyaralásra?
Nem tudom, mennyi pénzt kérjek...
A szálloda all inclusive, de szeretnénk majd menni vásárolgatni (nem szuveníreket), de nem tudom, mennyit vigyek.
Mit kell ezen támogatni? :D
Nem az elnökválasztáson indulok.
Nyaralni megyek, ahol vásárolni is fogok a pihenés, bulizás mellett. Ha már ott vagyok, 1-2 napot rászánok erre.
17 éves vagyok.
Gyerekes felfogásod van.
Mit kell ezen támogatni? :D
Nem az elnökválasztáson indulok. <- pedig akkor legalább lenne értelme az életednek.
Szépen megfoghatnád magad és elmehetnél diákmunkára, ha meg anyuci és apuci mindent a se**ed alá tol, akkor ne itt nyivákolj, hogy mennyi pénzt vigyél.
Elég elfoglalt vagyok, nem tudnék dolgozni is és nem hiszem, hogy annyit fizetnének, ami nekem elég lenne (ezt minden bántás és rosszindulat nélkül írom).
Mert ha megkérdezem őket erről, annyi lesz a válasz, hogy én mennyit gondolok. De én kíváncsi vagyok arra, hogy mások mennyit visznek, hogy ne mondjak sokat és nem legyen veszekedés, de keveset sem.
Nem tudom mivel mentek,de ha repülővel akkor azért arra figyelj,hogy a bőröndöd nem haladhat meg x súlyt(ált 15kg szokott lenni +2kg a kézipoggyász) és elég húzós árba szokott lenni ha plusz súlyt vagy plusz poggyászt akarsz feladni. Ha kocsival vagy busszal mentek akkor nem szóltam :)
Annyit kérj amennyit van képed elkérni. Én most nyáron Angliába jöttem ki dolgozni,nyaralni. Én nem kértem pénzt,mégis adtak bőven,hogy inkább legyen nálam, bár én amúgy se vagyok az a szórjuk a pénzt típus,gondolom ezért mertek ennyi pénzt adni. A szüleid pedig úgyis kigondolták már,hogy mennyit fognak adni,hidd el,hogy nem azt várják,hogy te mondd meg mennyit szeretnél.
Ha elfogadsz egy jó tanácsot akkor azért soha ne költsd a pénzt,mert cikinek érzed ha te nem veszel valamit a többiek meg igen..az butaság,csak akkor vegyèl valamit ha szükségèt èrzed ès ne azèrt,hogy megmutasd,hogy màrpedig neked van pénzed :)
Hova mentek amúgy? Ha ilyen Tunézia,Törökországba vagy hasonló helyre akkor ott jóval olcsóbban betudsz szerezni bàrmit a bazárokba(hatalmasak) ,alkudni èr és kell is!, illetve óvatosan és soha ne menj ki egyedül oda és fôleg ne nagy értékekkel, inkább kevesebb pénz legyen nálad.
Azt meg,hogy mennyit akarsz vinni azt te tudod meg a szüleid,velük beszéld meg,hogy mennyit szánnak neked illetve mondd el nekik a szándékod,hogy szeretnél majd vásárolgatni.
Jó nyaralást nektek és legyetek óvatosak! :)
18L
Megkérdeztem őket, az egyikük annyit mondott, hogy elviszi a kártyáját, a másik kettő pedig még nem tudja. Szóval sokra nem mentem velük.
Utolsó előtti válaszadó, mit érdekel engem, hogy te mennyit dolgoztál egy gyárban?
A szüleim meg sem engednék, kezdjük ott.
Ne itt vezesd le, hogy szegény családból való vagy.
Utolsó válaszadó, köszi a választ! :)
Repülővel megyünk, de a bőröndökkel nem szokott semmi baj lenni (szerencsére).
A Török Riviérára megyünk, de én ott már többször voltam és sose volt semmi baj. Mind a négyen több nyelvet beszélünk minimum társalgási szinten, rutinos utazók vagyunk és már voltunk így külföldön, szóval nem lesz gond. :)
Az egyik barátnőm félig török, ő anyanyelvi szinten beszéli a nyelvet is, úgyhogy elleszünk majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!