Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Szerintetek mennyi az...

Szülők! Szerintetek mennyi az ideális életkor, amikor a lányotok ott aludhat a barátjánál?

Figyelt kérdés
Hány évesen engednétek/engedtétek el először a lányotokat úgy a barátjához, hogy ott is aludjon? Gondolom tudtátok, hogy nem csak alvás lesz. Idegesek voltatok? Gondolkodtatok, hogy most éppen mit csinálnak? Egyetlen lányom van és nagyon féltem. Jelenleg 15 éves, ez a probléma még szerencsére nálunk nem esedékes, de gyakori kérdéseken is lehet olvasni, hogy 13 éves kislányok szexelnek. Kíváncsi vagyok a válaszaitokra! :)

2014. júl. 2. 14:08
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
28%
17 alatt semmiképpen és 17nél is ha már azért fél-1 éve együtt vannak és bemutatta a srácot
2014. júl. 2. 15:05
 12/41 anonim ***** válasza:
45%

Kb 16tol már engedném. Engem 14 évesen is engedtek, nem volt semmi, nem feküdtünk le. A következő pasimmal viszont meg pont, hogy napközben feküdtem le először... Szóval ilyen szempontból teljesen mindegy.

Szerintem alapból 16-17 évesen már normális, ha szexuális életet élnek.

Én előtte annyit aludtam a barátnőimnél, hogy nálunk alapból nem volt ilyen "18 alatt este otthon a helye" dolog...

2014. júl. 2. 15:17
 13/41 anonim ***** válasza:
56%
Ha már szexelnek,és azért mert inkább otthon tegyék mint hely hiányában az utcán vagy egy bulihely koszos wc-jében.Én 17 évesen aludtam először a barátomnál,olyan 16 körül már elfogadhatónak tartom,esetleg 15,de az már necces.
2014. júl. 2. 16:01
 14/41 anonim ***** válasza:
18%
17 éves kortól, minimum 1 év "járást" követően, további feltétel, hogy bízzak a lányomban és ismerjem a fiút.
2014. júl. 2. 16:32
 15/41 anonim ***** válasza:
30%
17 éves kor előtt még csak nem is vita téma, utána meg lányom érettsége döntene.
2014. júl. 2. 16:39
 16/41 anonim ***** válasza:
60%

"az utcán vagy egy bulihely koszos wc-jében"

Akinek a gyereke egy koszos wc-ben vagy az utcán is csinálná már rég elbaszott valamit a nevelésben de nagyon.

2014. júl. 2. 16:40
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül,persze ezzel a legkönnyebb dobálózni,a "szülő hibája" és máris csinálhat a gyerek bármit amit akar.A társaság,a suli nagy húzóerő,könnyen elcsábítják a rosszba a gyereket ha kicsit is megfelelési kényszere van,vagy befolyásolható.

Mondom ezt úgy hogy aki az első volt nekem az ma a gyerekem apja,de ezt nem a szülői neveltetésemnek köszönhetem,hanem egyéni gondolkodásomnak,döntésemnek.

2014. júl. 2. 18:09
 18/41 anonim ***** válasza:
63%
Akkora hülyeség ez, aki szexelni akar az nem csak este szexel. 18 vagyok anyámék nem engedik, hogy együtt aludjunk, ettől függetlenül mikor találkozzunk mindig az ágyban kötünk ki.
2014. júl. 2. 18:27
 19/41 anonim ***** válasza:
14%
Igen utolsó csak egy szülőnek nem kellene alkalmat teremteni ehhez. Kamasz kapcsolatnak nem része az együtt alvás, mindennek megvan az ideje.
2014. júl. 2. 19:03
 20/41 anonim ***** válasza:
4%
Számomra ez nem csak az életkor függvénye, hanem azé is, mennyi ideje vannak együtt. Néhány hónap után 18 éves kor alatt semmiképpen nem engedném meg neki, de ha már komolyodik a kapcsolatuk, valamint a fiút közelebbről is megismertem, és az ő szülei is benne vannak, én elengedném. Én is aludtam ott a barátomnál 17 évesen, mégsem lett belőle semmi bajom.
2014. júl. 2. 19:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!