Fiataloknál melyik az az ideális kor, amikor lehet babájuk?
Ideális kor az, amikor már megvannak a megfelelő feltételek egy gyerek felneveléséhez. Mert nem csak megszülni kell!
Ilyen feltételek:
-megfelelő partner
- megfelelő anyagi háttér
6-os válaszoló vagyok!
Én nagyon is jól tudom miről beszélek.
19 évesen szültem a lányomat, gyakorlatilag gyerekfejjel. Félreértés ne essék, imádom a ma 11 éves lányomat, mindent neki rendeltem alá. Viszont én lemaradtam mindenről amit egy 20-as éveiben járó lány át tud élni. Egyetemi évek, közös lakás barátokkal, bulik, közös nyaralások, közös élmények. stb.
Nem maradt mellettem egyetlen barát vagy barátnő sem, mind elmaradtak és élték az életüket. Nekik egyáltalán nem volt érdekes hogy a babám épp aznap milyen aranyos volt, mit tanult meg, óvodai élményt stb-t.
Magamra maradtam, és a szüleim anyagi segítsége nélkül fogalmam sincs mi lett volna velünk. Hisz épp hogy elvégeztem a sulit.
Amikor a lánykám óvodás lett, mentem dolgozni, és mellette végeztem el a főiskolát is levelezőn.
Hát.. mit mondjak kemény volt. És akkor nagyon egyszerűen fejeztem ki magam! A szüleim is sokszor épphogy ki nem sajátították maguknak a gyerekem, mindenbe beleszóltak, mindig mindenkor hangoztatták hogy ezt ők vették neki stb. Viszont esélyem sem volt a gyerekkel külön költözni tőlük.
Most 30 éves vagyok, ismét babát várok, de teljesen más a két terhességem.
Kezdve azzal hogy nagyon boldog párkapcsolatban élek és saját otthonunk van, nem függünk senkitől, folytatva azzal hogy megvan minden feltételünk ahhoz hogy boldog, szeretetteljes légkörben nevelhessük fel a picit.
Érett fejjel teljesen más várandósnak lenni, mint csitriként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!