Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fiataloknál melyik az az...

Fiataloknál melyik az az ideális kor, amikor lehet babájuk?

Figyelt kérdés
Miért baj,ha 1 lány 16-17 éves korátol akar babát?

2012. szept. 13. 20:40
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Előző válaszolo,nagyon megrenditő a történeted.Történetedből lehet okulni és tanulni bárkinek,de fiatal lányok gyereket várnak 16-20 év között 21-35 évestől.
2012. szept. 15. 12:20
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

24 éves vagyok jövő márciusban fogok szülni. Terveztük a babát párommal ő 26 éves. Saját lakásunk autónk munkák van.5éve vagyunk együtt. Sőt már kiskutyánk is 2 éve :P Ezzel csak azt akarom mondani, ha ezek a körülményeink nem lennének meg eszem ágába se jutott volna szülni. Engem is kapott el már sokszor az anyai ösztön fiatalabban. És egyáltalán nem bánom h nem lett hamarabb gyerekem. Kijárhattam a sulit, mellette nem utolsó sorban kiélhettem magamat. Szerintem ez nagyon fontos dolog h fiatalon legyen egy múltad a szórakozással kapcsolatban. Mi mindenféle helyet bejártunk sose voltunk otthon. Persze együtt tettük ezeket.

Azért nem érdemes fiatalon a gyereken gondolkodni mert csak fellángolás az egész hidd el jobb élni előtte és megalapozni a jövőt minthogy annak szülj h a szüleid lássanak el anyagilag. Ahogy az előttem író is megírta h borzalmas volt úgy gyereket nevelni h mindent a szemére hánytak h nem ő vette. Sokkal büszkébb lehetsz ha felmutatod h igenis én értem el. Felesleges elkapkodni. 16-17 évesen aki szül arra meg csak azt mondják (nem akarok senkit ezzel megsérteni) DE GYEREKNEK GYEREK!!! Ha nem muszáj jobb ha nem szül. Meg írtad h máshol ez már hagyomány. Persze mert nézd meg a kultúrájukat ki meddig jutott!! Egy normális iskolai végzettséget nem tud felmutatni. ELég megnézni a megnyilvánulásukat, vagy azt h milyen körülmények közé szüli meg azt a gyereket és hogyan neveli fel. Szerintem erre te sem vágysz.

2012. szept. 15. 14:01
 13/17 A kérdező kommentje:
Előző legtöbből,abortusz lesz vagy nevelő otthonba kerülés.Szülők és férfi is magára hagya,lányt terhesen.
2012. szept. 15. 14:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Na épp ezek azok az érvek amik miatt még nem alkalmasak a gyermekvállalásra. Se érzelmileg sem anyagilag. Majd ha már eljött az idő úgyis jön :) Nem kell siettetni :) Utolsó voltam
2012. szept. 15. 17:06
 15/17 A kérdező kommentje:
Drága utolso oké jo van. Nem akarok babát még,fiatalok vagyunk a barátnőmmel.Addig védekezünk amig nem dolgozunk,mert mind ketten 2013 májusában végzünk és ballagunk. én szakmán vagyok,barátnőm éretségin,és én dolgozni akarok jövőre barátnőm tanulni.
2012. szept. 15. 17:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Bocsi ha magadra vetted nem személy szerint neked szántam fogalmam sem volt h hány éves vagy megh egyáltalán fiú :)

Én csak a véleményemet írtam le távol állt tőlem h személyeskedjem veled. Bocsi ha így értetted nem annak szántam :) De egyetértek a döntéseddel és sok sikert mindenhez!

2012. szept. 15. 17:53
 17/17 A kérdező kommentje:
Előző válaszolo semmibaj,nem vettem magamra hisz igazad van.Ma már nem akarok babát,feltételek nélkül mint 1-2 éve
2012. szept. 15. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!