Fiataloknál melyik az az ideális kor, amikor lehet babájuk?
24 éves vagyok jövő márciusban fogok szülni. Terveztük a babát párommal ő 26 éves. Saját lakásunk autónk munkák van.5éve vagyunk együtt. Sőt már kiskutyánk is 2 éve :P Ezzel csak azt akarom mondani, ha ezek a körülményeink nem lennének meg eszem ágába se jutott volna szülni. Engem is kapott el már sokszor az anyai ösztön fiatalabban. És egyáltalán nem bánom h nem lett hamarabb gyerekem. Kijárhattam a sulit, mellette nem utolsó sorban kiélhettem magamat. Szerintem ez nagyon fontos dolog h fiatalon legyen egy múltad a szórakozással kapcsolatban. Mi mindenféle helyet bejártunk sose voltunk otthon. Persze együtt tettük ezeket.
Azért nem érdemes fiatalon a gyereken gondolkodni mert csak fellángolás az egész hidd el jobb élni előtte és megalapozni a jövőt minthogy annak szülj h a szüleid lássanak el anyagilag. Ahogy az előttem író is megírta h borzalmas volt úgy gyereket nevelni h mindent a szemére hánytak h nem ő vette. Sokkal büszkébb lehetsz ha felmutatod h igenis én értem el. Felesleges elkapkodni. 16-17 évesen aki szül arra meg csak azt mondják (nem akarok senkit ezzel megsérteni) DE GYEREKNEK GYEREK!!! Ha nem muszáj jobb ha nem szül. Meg írtad h máshol ez már hagyomány. Persze mert nézd meg a kultúrájukat ki meddig jutott!! Egy normális iskolai végzettséget nem tud felmutatni. ELég megnézni a megnyilvánulásukat, vagy azt h milyen körülmények közé szüli meg azt a gyereket és hogyan neveli fel. Szerintem erre te sem vágysz.
Bocsi ha magadra vetted nem személy szerint neked szántam fogalmam sem volt h hány éves vagy megh egyáltalán fiú :)
Én csak a véleményemet írtam le távol állt tőlem h személyeskedjem veled. Bocsi ha így értetted nem annak szántam :) De egyetértek a döntéseddel és sok sikert mindenhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!