Szerintetek az gáz ha írok?
Figyelt kérdés
Mármint pontosabban, hogy van egy füzetem amibe írok mindenféle történeteket.De senkinek nem szeretném megmutatni.Lényegében csak magamnak.Normális emberek válaszát szeretném.Előre is köszönöm!:)2014. jún. 30. 16:07
1/7 anonim válasza:
Ezt hívják naplónak. Telejesen normális. Nekem is volt. Még mindig megvan, vicces 20év után elolvasni a történeteimet :)
2/7 anonim válasza:
semmit ne írj le, amit nem akarsz, h mások megtudjanak. van egy mondás:
nem pontosan idézem, valami ilyesmi:
ha van egy titkod ne írd le, ha leírtad ne írd alá, ha aláírtad, ne lepődj meg.
3/7 anonim válasza:
Tök mindegy. Szerintem senkit nem érdekel, max. a "barátnőket", akik aztán elmesélik fűnek-fának, amit olvastak. Te meg max. kiröhögöd magad 10 év múlva, hogy milyen kislány voltál még. Nem gáz ez, csak tök felesleges. De, ha neked tetszik, csináld!
4/7 anonim válasza:
Nem gáz,ha közben jól érzed magad tőle:)
5/7 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Én is írok, régebben blogom is volt novellákkal, meg minden hülyeséggel. :)
7/7 anonim válasza:
Semmi probléma nincs vele. Én is szoktam, igaz nem rendszeresen, de néha jó, ha kiírhatom magamból a dolgokat. Ha nem szeretnéd, hogy lássák, ne vidd magaddal a füzetedet sehova, rakd be otthon a fiókodba, ahol senki nem kotorászik rajtad kívül :) 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!