Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek az gáz ha írok?

Szerintetek az gáz ha írok?

Figyelt kérdés
Mármint pontosabban, hogy van egy füzetem amibe írok mindenféle történeteket.De senkinek nem szeretném megmutatni.Lényegében csak magamnak.Normális emberek válaszát szeretném.Előre is köszönöm!:)

2014. jún. 30. 16:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hívják naplónak. Telejesen normális. Nekem is volt. Még mindig megvan, vicces 20év után elolvasni a történeteimet :)
2014. jún. 30. 16:24
 2/7 anonim ***** válasza:
65%

semmit ne írj le, amit nem akarsz, h mások megtudjanak. van egy mondás:

nem pontosan idézem, valami ilyesmi:

ha van egy titkod ne írd le, ha leírtad ne írd alá, ha aláírtad, ne lepődj meg.

2014. jún. 30. 16:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy. Szerintem senkit nem érdekel, max. a "barátnőket", akik aztán elmesélik fűnek-fának, amit olvastak. Te meg max. kiröhögöd magad 10 év múlva, hogy milyen kislány voltál még. Nem gáz ez, csak tök felesleges. De, ha neked tetszik, csináld!
2014. jún. 30. 17:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem gáz,ha közben jól érzed magad tőle:)
2014. jún. 30. 20:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz? Én is írok, régebben blogom is volt novellákkal, meg minden hülyeséggel. :)
2014. jún. 30. 20:39
 6/7 Gyémántlány ***** válasza:
Szerintem ez tök jó dolog!
2014. jún. 30. 21:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Semmi probléma nincs vele. Én is szoktam, igaz nem rendszeresen, de néha jó, ha kiírhatom magamból a dolgokat. Ha nem szeretnéd, hogy lássák, ne vidd magaddal a füzetedet sehova, rakd be otthon a fiókodba, ahol senki nem kotorászik rajtad kívül :) 17L
2014. júl. 1. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!