Ez hozzátartozik a kamaszkorhoz, vagy nem normális?
Figyelt kérdés
Nagyon Félek a mélyvíztől. ha a tv-ben mutatják pl. csak a tengert elkezdek nagyon félni, főleg, ha a víz alatt van a kamera, és azt kell nézni. Most pl. azt álmodtam, hogy a Dunába be kell ugranom, és mikor közelebbről láttam a vizet, meg a híd oszlopát, hogy hatalmas, és a víz is nagyon sok, és mély, felriadtam:\ Félek sok, hideg vízben ülni is... lehet attól, hogy kiskoromban majdnem megfulladtam, és anya mentett ki?2014. jún. 30. 09:02
1/8 anonim válasza:
sztem ez nem normalis menny el psichologushoz
2/8 anonim válasza:
Nem a kamaszkorodhoz, hanem a traumához van köze. Minden félelem legyőzhető. Ez is. Olvass utána vagy kérd szakember segítségét. Én a klausztrofóbiám küzdöttem le elég jól, úgy, hogy szembe mentem a félelemmel, lifteztem sokat, kerestem a szűk helyeket. Sokszor rosszul voltam, de mára már nem gond. 5 évembe telt, és minden alkalmat kihasználtam, amitől féltem.
3/8 anonim válasza:
Lehet hogy víz iszonyod van,
"Félek sok, hideg vízben ülni is.." de azért ezt egy kicsit túl dramatizálod szerintem!
4/8 anonim válasza:
Simán lehet, hogy a gyerekkori trauma még mindig visszakacsint. Szerintem keress fel egy pszichológust, aki majd segít feldolgozni a történteket, vagy ha nem az a gond, akkor majd rátalál a félelmed valódi okára. Biztos vagyok benne, hogy segíteni fog :)
6/8 anonim válasza:
kognitív terápiával orvosolható. Keressetek egy pszichológust, aki tud ilyet.
7/8 anonim válasza:
víziszonynak hívjak:) en hajon utazni sem merek. de lehet köze a traumához is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!