Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A ti 14 éves lányotoknak...

A ti 14 éves lányotoknak mikor kell/kéne haza mennie?

Figyelt kérdés
2014. jún. 29. 21:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nyáron 9
2014. jún. 30. 15:12
 12/16 anonim válasza:
Én 15 éves vagyok és 10 ig lehetek kint , bár nemértem miért , magamért felelk 15 év felett legalábbis az országomban igy van
2014. júl. 1. 15:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Eleve minden nap 8-9 órám volt kilencedikben, leghamarabb öttől kezdődtek a különóráim is, de heti kétszer este tízkor végeztem egy egyetemi fakultatív programon (14 évesen). Edzésem 8-ig tart, és 1 óra a hazaút. Ha elmentem koncertre akkor megbeszéltem velük, hogy hol alszom, vagy hogy megyek haza. Ha bulizni mentünk akkor vagy az utolsó hév (suliidőben), vagy értem jönnek, mert nem túl jó környéken lakunk. Egyébként ha koncertre megyek és a fellépő 1:00-tól 3:30-ig lép fel, akkor maradunk hajnalig, vagy nézünk éjszakai buszt, vagy taxival. Szerencsére megbíznak bennem, ezért nem kell bekamuznom, hogy "barátnőmnél alszom" amikor szórakozom.
2014. júl. 2. 21:29
 14/16 anonim ***** válasza:
Nyáron 8 és negyed 9 között itthon kell lennem (inkább 8), télen pedig sötétedésig, de nem is bánom, mert nem szeretek olyankor mászkálni. Mondjuk karácsony előtt tovább el vagyok engedve, hiszen mászkálok a hozzávalókért az ajándékokhoz.
2014. júl. 5. 22:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Sötétedésre érjen haza ha barátokkal van. Évszaktól függően nyilván változik ez. Ha tömeg közlekedik, és azzal van gond, lerobbant, leszakadt, késik, stb és ezért késik, akkor telefonáljon, vagy smst küldjön. Amennyiben nem értesít, és késik, szobafogság, ha a késés meghaladja a fél órát. Ha negyed órán belül van, de nem hívott, akkor csak hegyi beszéd:)
2014. júl. 6. 21:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Mindig azt mondják, hogy hét és nyolc között, de ez csak olyan "mondjunk valamit hogy mondva legyen", amúgy akkor megyek haza amikor akarok, megbíznak bennem. De sötétedére mindig otthon vagyok, sőt. Legtöbbször már 7 előtt ülök otthon, nem az az eljárós típus vagyok. :D 14l
2014. júl. 11. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!