Tegnap nagyon nem a tervek szerint alakult az este, és túl
sok pénzt költöttem. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Elmentünk egy baráti társasággal koccintani az érettségijükre, de sajnos elszaladt velem a ló, a barátnőim nem tartottak vissza, és hármunknak finanszíroztam az italokat. A végeredmény az lett, hogy estére nem túlzottan emlékszem, és kb 8 ezer forintot ittunk el. Na már most anya a héten nincs itthon, és mire hazaér olyan 5000 forintot vissza kellene szereznem. Be vagyok jelentkezve nyári munkára, de a héten nincs semmi. Hogyan szerezzek pénzt, hogy ez ne derüljön ki?
ui: Tudom, szánalmas és nevetséges ez a helyzet, de még sosem fordult elő velem, hogy ennyire leigyam magam.
Mondd meg a barátnőidnek, hogy fizessék ki a rájuk eső rész és már meg is van. Nem olyan nagy szégyen ha fiatalon berug az ember.
2014. jún. 24. 22:18
14/24 anonim válasza:
8ezer? Nevetseges. En 30at ittam el a banketten anno.
Mondd meg a bnoidnek h adjanak bele 2t fejenkent azt helo. Vgy mondd meg anyadnak h azert nincs mwg a penz mert rendeltel egy pizzat..
2014. jún. 24. 23:14
15/24 anonim válasza:
Nagyszülők meglátogatása? Én nagyszüleimből indulok ki és ők mindig adnak 1-2 ezer forintot
2014. jún. 24. 23:59
16/24 anonim válasza:
megmondod, hogy elhagytál egy 5 ezrest azon az estén valahol
2014. jún. 25. 08:17
17/24 anonim válasza:
Azért elég csúnya dolog, hogy a barátnőidre kened a dolgot, hogy "ők nem tartottak vissza". Életkorodtól függetlenül, ha bebaszni tudsz, akkor igenis a te dolgod visszatartani saját magadat. Szerintem mondd el anyádnak az igazat, ő pedig remélhetőleg nem ad neked pénzt az utazásodra, és majd megoldod a semmiből, aztán rájössz, hogy legközelebb több eszed legyen.
2014. jún. 25. 10:49
18/24 anonim válasza:
ha az ivászaton a barátnőid voltak, akkor másnap is legyenek azok és beszéld meg velük, hogy adjanak kölcsön pénzt, ha már nem akarják kifizetni, amit elittak...
2014. jún. 25. 17:30
19/24 anonim válasza:
8 ezer Ft-t nem nagyon nehéz elinni. Amúgy mond azt,hogy elhagytad
2014. jún. 25. 18:53
20/24 anonim válasza:
17-es, szerintem ezzel a kérdező nem a barátnőire akarta hárítani a felelősséget.
Amúgy meg ha tényleg a barátnőd, akkor simán meg lehetne beszélni velük, hogy adjanak bele pénzt, mert anyukád nem díjazná ezt a nagy piára költekezést. Ebben végül is semmi ciki sincs, a helyükben tuti beszállnék valamennyivel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!