Szülőktől kérdezem: akiknek tinédzser fiuk van és kényes témákat érintő beszélgetést csináltak?
Én is kamasz srác vagyok,tudok egy-smást ezekről.:D
Szóval,én mindig zsepibe inzézem,de előfordul,hogy pár óra mulva észreveszem,hogy foltos a gatyám,pedig megtöröltem.
Volt már,hogy egy lánnyal csókolóztunk,kicsit izgatott gatyán keresztül,és éreztem,hogy átáztam,nem élveztem el csak előváladék.Az is nyomot hagy..
A lepedős téma meg olyan,amiről nem tehet.Magömlése van,nem tehet róla...
Az megint más,ha direkt élvez rá,vagy direkt élvez bele.Ott már higéniai problémák is felmerülnek,mert nekem eszembe nem jutna.
Szerintem hagyd a témát,én mindenről tudok beszélni a szüleimmel,jóba vagyunk,de ezt nem tudnám velük "megbeszélni".
egyébként meg mondd neki azt, ilyen lazán természtesen, mintha arról beszélnél, hogy mit fogsz főzni aznap
figyelj szivem/drágám/döncikém - ahogy hívod, öblísd már ki a g**cis cuccaidat, mert gusztustalan
nyugodtan használd ezt a szót, ő is így hívja
(már válszoltam, de ez most így bevillant, nem kell ennek nagy feneket keríteni, simán mondd meg neki, de semleges hangnemben)
szerintem kétlem, hogy magának csinálná, mert szerintem egy 15 éves felfogja, hogy zsepibe, vagy akármi, ha tudatosan csinálja.
szóval álmában lehet, valóban lehet nem tehet róla.
én akkor lennék nyugodt ha korábban volt erről szó és tudja hogy mi történik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!