Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek egy 15 éves lány...

Szerintetek egy 15 éves lány mire költsön 20. 000 Ft-ot?

Figyelt kérdés
2014. jún. 21. 11:09
 1/9 A kérdező kommentje:
(ballagásra kaptam)
2014. jún. 21. 11:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tedd fére vész esetére!!
2014. jún. 21. 11:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tedd félre vész esetére!!
2014. jún. 21. 11:22
 4/9 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem vegyél belőle valami hasznosat. Vagy egy jegyet valamilyen fesztiválra,az maradandó élmény:) főleg,ha még nem voltál.
2014. jún. 21. 11:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs semmi konkrétum, amit szeretnél, vagy szükséged van, akkor nem kell feltétlenül elherdálnod. Elteszed, aztán majd ha eszedbe jut valami akkor lesz rá pénzed.
2014. jún. 21. 14:16
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
ha már ide írod, egyértelmű hogy nincs szükséged semmire. akkor minek költöd? soha nem értettem ezt a felfogást, hogy ha kapok egy kis pénzt azt már egyből el kell költeni. gyűjtögess inkább, majd ha szükséged lesz valamire megveszed belőle. 17/l
2014. jún. 21. 14:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Tedd el, nem veszik el az értéke (nyilván ne nyugdíjas korodra, de pár hónapig nem romlik meg :D) és lehet, találsz valamit, egy cipőt, egy koncertjegyet, amit nagyon meg szeretnél majd venni. Nem kötelező elkölteni.
2014. jún. 21. 14:47
 8/9 anonim ***** válasza:
én félre tenném a sulira... hidd el, egy vagyon, és nem árt a vésztartalék...
2014. jún. 21. 22:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha szüleid állják a ruházkodást, és a sulis cuccokat, arra amire akarod. A fesztiválozást 20 ezer forinttal nem ajánlom, a jegy ára után maradt pénzt kb. 10 perc alatt eltapsolod bent, ha csak kaját és üdítőt veszel is. Ha szoktál alkoholt fogyasztani, 10 perc se lesz. A fesztivál területén található fizetős programokról nem is beszélve. Ennyi pénzzel nem lehet teljesen élvezni egy fesztivált.

Itt a nyár, menj el mozizni, strandolni a barátnőiddel, esetleg bulizz egyet, de ne költsd el felelőtlenül.

2014. jún. 23. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!