Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Fiúk, szerintetek milyen egy...

Fiúk, szerintetek milyen egy igazán szép lány?

Figyelt kérdés

Mi tesz egy lányt különlegesen széppé szerintetek?A külső,vagy a belső értékek?

Kort és nemet is írjatok ha lehet,köszi:)

2014. jún. 19. 22:51
 1/3 anonim ***** válasza:
16 éves srác vagyok. Szép arc, formás test. Nem kell modellnek lennie, legyen arányos. Belső szempontjából kell megfognia engem egy lánynak leginkább, ezt nem tudom pontosan leírni, mindenki más.
2014. jún. 19. 23:25
 2/3 anonim válasza:
Szep arc formas test hosszu haj nekem ez es a baratnom is ilyen... Ja es a belso ertek fontosabb...
2014. jún. 20. 19:22
 3/3 anonim ***** válasza:

legyen aranyos, mosolyogjon sokat, ugyanakkor legyen őszinte, ne hitegessen ha esélytelen

külsőre nekem a szép hosszú barna haj és szem tetszik, de persze simán beleszeretek szőkébe is, szóval nem ez a lényeg :D ja, és ne cigizzen mert az undorítóóó.. én se cigizek

18/F

2014. jún. 21. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!